İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

BAY-SEN Maliye Bakanlığı'na siyah çelenk koyacak

BAY-SEN Maliye Bakanlığı'na siyah çelenk koyacak

Bay-Sen, BRT'de toplu iş sözleşmesi imzalanamamasından "sorumlu tuttuğu" Maliye Bakanlığı'na, bugün saat 09.00'da, protesto amaçlı siyah çelenk koyacak.

Yayın Tarihi: 25/04/14 07:50
okuma süresi: 2 dak.
BAY-SEN Maliye Bakanlığı'na siyah çelenk koyacak
A- A A+

Bay-Sen Başkanı Salih Sakallı yaptığı açıklamada, yasa gereği yenilenmesi gereken Toplu İş Sözleşmesi için Bayrak Radyo Televizyon Kurumu Yönetim Kurulu ile yürütülen görüşmeler olumlu sonuçlanmak, imzalar atılmak üzereyken, kurum yönetiminin takındığı anlaşılmaz tavır nedeniyle sonuçsuz kalındığını savundu.

Taraflar uzlaşmışken imzaların atılmamış olmasının izahatını birilerinin yapması gerektiğini ifade eden Sakallı, "BRTK Yönetim Kurulu başkanı imzaların neden atılmadığını kamuoyuna açıklamak zorundadır" dedi.

Bay-Sen olarak bugüne kadar sürdürdükleri iyi niyet ve sabrın sonuna geldiklerini söyleyen Sakallı, sendika yönetim kurulu olarak üyeleriyle yaptıkları değerlendirmeler sonrasında bazı kararlar aldıklarını belirtti.

Sakallı, sergilenen tavrın ardından BRT yönetiminin artık muhatabları olmadığını ifade ederek, "İnanırlığını yitiren BRTK Yönetim Kurulu önünde artık tek seçenek vardır, o da istifa etmektir" dedi.

Mevcut yapı sürdüğü müddetçe yönetim kurulundaki üyelerini geri çekmek dahil her türlü seçeneği gündemlerine aldıklarını belirten Sakallı, 28 Nisan Pazartesi günü uygulamaya konulmak üzere aldıkları eylem kararlarını da kamuoyu ile paylaşacaklarını söyledi.

TAK

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.