İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası'nda Telsim'de farkındalık yaratıldı

İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası'nda Telsim'de farkındalık yaratıldı

İş Sağlığı ve Güvenliği kavramının geliştirilmesi, konu hakkında toplumun bilinçlendirilmesi ve toplumsal duyarlılığın artırılması amacıyla her yıl 4-10 Mayıs tarihleri arasında İş Sağlığı ve Güvenliği haftası düzenlenmektedir.

Yayın Tarihi: 09/05/14 15:08
okuma süresi: 2 dak.
İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası'nda Telsim'de farkındalık yaratıldı
A- A A+

İşçi sağlığı ve iş güvenliği çalışmalarında öncelikli amaç, çalışanların sağlığını korumaktır. Bu konuyu öncelikleri arasında bulunduran Telsim'de, İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası dolayısıyle çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Etkinlikler kapsamında, Telsim çalışanlarına KKTC Sivil Savunma Teşkilat Başkanlığı'nda ilk yardım, yangın ve deprem konusu hakkında eğitim verildi.

Sivil Savunma Memuru Osman Özder tarafından verilen eğitimde, doğru zamanda doğru yerde doğru müdahaleyi yapmanın önemine dikkat çekildi.

Buna ek olarak, Telsim'de konu hakkında farkındalık yaratmak amacıyla ofislerdeki çalışma masalarının üzerine, "Önce İş Güvenliği", "İş Sağlığı ve Güvenliği, Çevre ve Refah" ve "İş Sağlığı Güvenliği Haftası" yazan balonlar yerleştirilerek, çalışanlara bu konuda bilgi verildi.

Telsim Genel Müdürü Rasim Karas, tüm Telsim çalışanlarına haftayla ilgili özel bir mesaj yayınladı. Karas mesajında, "Telsim olarak, daima çalışanlarımızın sağlığına ve güvenliğine öncelik veriyoruz. Bu bilinçle daima sektörümüze liderlik ediyor ve sadece çalışanlarımızı değil tüm iş ortaklarımızın da sağlığını ve güvenliğini düşünüyoruz" ifadelerini kullandı.

İş sağlığı ve güvenliği kültürünün yaygınlaşabilmesi için bu konuyu öncelikli sorumlulukları kabul ettiklerine dikkati çeken Karas, tüm iş ortaklarını, bayilerini ve tedarikçilerini Telsim standartlarına, iş sağlığı ve güvenliği kurallarına uygun şekilde yönettiklerine vurgu yaptı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.