İÇ HABERLER
okuma süresi: 3 dak.

PetFest I büyük katılımla YDÜ'de gerçekleşti

PetFest I büyük katılımla YDÜ'de gerçekleşti

Yakın Doğu Üniversitesi'nin 25. yıl etkinlikleri kapsamında Veteriner Fakültesi tarafından organize edilen PetFest I büyük bir katılım ile gerçekleştirildi.

Yayın Tarihi: 20/05/14 09:00
okuma süresi: 3 dak.
PetFest I büyük katılımla YDÜ'de gerçekleşti
A- A A+

Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Dairesi Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre; Veteriner Fakültesi'nin sosyal sorumluluk projelerinden biri olan PetFest I'in, küçük yaşta hayvan sevgisinin aşılanması yanısıra insanlara sokak hayvanlarına karşı sorumluluklarını hatırlatmak ve bu konuda toplum bilincinin oluşmasına katkı koymak ana hedefleriyle çok sayıda hayvan severin katılımıyla gerçekleştirildiğine yer verildi. Açıklamada PetFest I etkinlikleri kapsamında "hayvan sevgisi" temalı ödüllü resim sergisi, kopek güzellik yarışması yanısıra 2013 Yılında Guiness Dünya Rekoru Kitabına giren, Yetenek Sizsiniz yarışmasının yıldızı Rhino'nun da gösteri yaptığına yer verildi.

"Hayvan Sevgisi" temalı seçilen resimler sergilendi...

"Hayvan Sevgisi" teması ile iki kategoride gerçekleştirilen ve çok sayıda çalışmanın gönderildiği yarışmada, resimlerin Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Üyeleri, Eğitim Fakültesi Resim Öğretmenliği Bölümü ve Veteriner Fakültesi temsilcileri tarafından değerlendirildiği belirtilen açıklamada, sergilenmeye hak kazanan 60 resim içinde dereceye giren çocukların i-pad ile ödüllendirildiği belirtildi.

Köpek Güzellik Yarışması büyük bir katılımla yapıldı…

YDÜ Hastanesi Yönetim Kurulu Üyesi ve Turizm İşletmeleri Genel Müdürü Ahmet Savaşan, Köpek Eğitim Uzmanı Veteriner Hekim Tarkan Özvardar, Gazeteci Stella Acıman, Veteriner Fakültesi Doç. Dr. Dilek Arsoy ile katılımcılar arasından seçilen bir temsilcinin de jürisinde yer aldığı güzellik yarışmasına elliden fazla köpeğin katıldığı belirtilen açıklamada, "En Sempatik" , "En Yakışıklı Prens" "En Güzel Prenses "En Süslü" kategorilerinde dereceye giren köpeklere Kaner Grup sposnsorluğunda kupa yanısıra Eukanuba profesyonel kuru mamaların da hediye edildiği bildirildi.

Tarkan Özvardar'ın Rhino ile yaptığı gösteri büyüledi...

Açıklamada son olarak köpek eğitim uzmanı, Veteriner Hekim Tarkan Özvardar'ın da davetli olarak katıldığı etkinlikte son olarak, 2 kez Avrupa Köpekli Frizbi Şampiyonu, 2 kez Türkiye Şampiyonu, 2013 Yılında Guiness Dünya Rekorunu Kırarak Rekorlar kitabına geçen ilk Türk Köpek olan Yetenek Sizsiniz'in yıldızı Rhino'nun yaptığı gösterilerle izleyicileri büyülediğine yer verildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.