İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Harmancı: "CTP'ye ısrarcı olacağız. Kanatlı hakkında uzlaşı yok

Harmancı: "CTP'ye ısrarcı olacağız. Kanatlı hakkında uzlaşı yok"

LTB Başkanı Mehmet Harmancı, partisinden Asbaşkan istemediğini, bunu demokratik bulmadığını, bu akşam yapılacak Belediye Meclisi toplantısında CTP'nin Asbaşkanlığı alması noktasında ısrarcı olacaklarını söyledi.

Yayın Tarihi: 06/07/14 15:30
okuma süresi: 2 dak.
Harmancı: "CTP'ye ısrarcı olacağız. Kanatlı hakkında uzlaşı yok"
A- A A+

Vatan Mehmet - Kıbrıs Postası

Belediye Meclisi toplantısına saatler kala Kıbrıs Postası'na değerlendiren yeni LTB Başkanı Mehmet Harmancı, partisinden Asbaşkan istemediğini, bunu demokratik bulmadığını, bu akşam yapılacak Belediye Meclisi toplantısında CTP'nin Asbaşkanlığı alması noktasında ısrarcı olacaklarını söyledi.

İlk günden CTP'nin 'siyasi bir manevra' içinde oluşunu yadırgadığını da ifade eden Harmancı, CTP-BG'nin destekleyeceğini açıkladığı Murat Kanatlı'nın yaptığı "eğer TDP-CTP ile uzlaşırsa" açıklamasını hatırlattı ve "bir uzlaşma yok" dedi.

Kıbrıs Postası'na konuşan Başkan Harmancı, UBP'nin aday gösterip göstermeyeceğini şimdilik bilmediğini de sözlerine ekledi.


Lefkoşa Türk Belediye'si (LTB) bu akşam saat 20.00'de Asbaşkanı belirlemek için toplanacak ancak CTP'nin en çok Belediye Meclis Üyesi sahibi olmasına rağmen (8 üye) Asbaşkanlığı istememesi ve mutabık olunursa YKP'den Murat Kanatlı'yı destekleyeceğini açıklaması nedeniyle belirsizlik sürüyor.

Söz konusu Belediye Meclisi toplantısına saatler kala Kıbrıs Postası'na değerlendiren yeni LTB Başkanı Mehmet Harmancı, partisinden Asbaşkan istemediğini, bunu demokratik bulmadığını, bu akşam CTP'nin Asbaşkanlığı alması noktasında ısrarcı olacaklarını söyledi.

UBP ile TDP'nin üye sayısının eşit olduğun hatırlatan Harmancı, UBP aday gösterecek mi, henüz bunu da bilmiyoruz" dedi.
22/6 kombinasyonunda bir blog istemediğini ifade eden Başkan Mehmet Harmancı, "çünkü LTB'de yeni dönemde ciddi kararlar alacağız" şeklinde konuştu.

İlk günden CTP'nin 'siyasi bir manevra' içinde oluşunu yadırgadığını da söyleyen LTB Başkanı Harmancı, CTP-BG'nin destekleyeceğini açıkladığı Murat Kanatlı'nın yaptığı "TDP-CTP ile uzlaşırsa" açıklamasını hatırlattı ve "bir uzlaşma yok" dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.