İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Ahmet Gülle, Barış Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ni ziyaret etti

Ahmet Gülle, Barış Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ni ziyaret etti

Sağlık Bakanı Ahmet Gülle, Ramazan Bayramı nedeni ile Barış Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ni ziyaret etti.

Yayın Tarihi: 23/07/14 13:39
okuma süresi: 2 dak.
Ahmet Gülle, Barış Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ni ziyaret etti
A- A A+

Bakanlık Basın Bürosu'ndan yapılan açıklamaya göre, Özel Kalem Müdürü Süleyman Mert, Yataklı Tedavi Kurumları Dairesi Müdürü Katayon Kobat ve Hastane Başhekimi İnci Taşyürek ile birlikte hastaneyi gezen Bakan Gülle, hastalarla ve çalışanlarla bayramlaştı.

Basına kısa bir açıklama yapan Sağlık Bakanı Ahmet Gülle, Dünya Beyin Günü'ne değinerek beyin hastalıklarının yaşamda çok önemli etkileri olduğunu belirtti ve beyin sağlığının önemine işaret etti.

Gülle, "Gerçekten çok özelliği olan bir hasta grubu ve tabi ki burada çalışan hekimlerin ve sağlık personelinin de büyük özveri ve hoşgörü ile çalışması gerekiyor. Hekimlerimiz, sağlık çalışanlarımız bu konuda özveri ile hoşgörü ile çalışıyorlar, amacımız burayı daha da geliştirmek. Esas hedefimiz belki yeni bir bina ile bunu çok daha çağdaş hizmetler verilebilir bir hale getirmek. Bu vesile ile herkesin ramazan bayramını kutluyorum" dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.