İÇ HABERLER
okuma süresi: 3 dak.

Koop Bank'ın 3 Milyon TL'yi naklettiği araç kaçırıldı!

Koop Bank'ın 3 Milyon TL'yi naklettiği araç kaçırıldı!

Kooperatif Merkez Bankası'na ait araç taşıdığı 3 Milyon TL ile bu sabah silahlı kişi veya kişiler tarafından kaçırıldı...

Yayın Tarihi: 24/07/14 21:15
okuma süresi: 3 dak.
Koop Bank'ın 3 Milyon TL'yi naklettiği araç kaçırıldı!
A- A A+
Kıbrıs Postası - Özel

Kooperatif Merkez Bankası'na ait araç bu sabah silahlı kişi veya kişiler tarafından kaçırıldı.

Bankaya ait 3 milyon TL taşıdığı bildirilen aracın, Lefkoşa - Güzelyurt anayolu üzerindeki Mevlevi kavşağı civarında kaçırıldığı bildirildi.

Para taşıma aracının önünü yolunu başka bir araç tarafından kesen kar maskeli soyguncular, para taşıma aracında görevli iki kişiyi silah göstererek araçtan indirdi.

Öte yandan soyguncuların Ford marka araç ile yolu kestikleri ve plakalarının örtülmüş olduğu öğrenildi.

İKİ GÖREVLİ SILAH ZORU İLE ARAÇTAN İNDİRİLDİ...

Ford marka lacivert renkli arac içerisinden silahları ile inen soyguncular, araçta bulunan Banka görevlisi Gültekin Serinkan ve Halil Ceyhan'ı silah zoru ile banka aracından indirdi.

Polisden elde edilen bilgilere göre ise iki banka görevlisinin soruşturma gereği ifadeleri alınacak.

Polis alarmda!

Polis yetikilerinin olay yerine gittiği öğrenildi.

Araç ise bulunamadı.

Daha önce yaşanan döviz bürosu soygunlarında ve hırsızlıklarda olayı gerçekleştirilen kişilerin Güney Kıbrıs'a kaçtıkları gözönünde bulundurularak polisin sınır kapılarında önem alındığı alınan bilgiler arasında.

KOOPERATİF MERKEZ BANKASI YÖNETİM KURULU OLAĞAN ÜSTÜ TOPLANDI!

Öte yandan Kıbrıs Postası'nın elde ettiği bilgilere göre Kooperatif Merkez Bankası Yönetim Kurulu olayın yaşanması sonrasından olağan üstü toplantıya girdiği öğrenildi.

Kıbrıs Postası'nın ulaştığı Yönetim Kurlu Başkanı Doğan Şahali, şu sıralarda toplantıda olduğunu söyleyerek toplantı sonrasında açıklama yapılacağını dilegetirdi.

POLİS YOLLARI KESTİ, ARAÇLAR DURDURULUYOR...

Olayın yaşandığı yolda ise polis geniş güvenlik önlemleri alırken, yolu kullanan sürücüler polis tarafından durduruluyor.

BİR GÖRGÜ TANIĞI VAR!

Öte yandan olayın yaşandığı sırada orada bulunduğu düşünülen bir görgü tanığı da polis tarafından ifadesi alınmak üzere Güzelyurt Polis Müdürlüğü'ne götürüldü...

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.