İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Yorgancıoğlu: "Para transferinin zamanı bilgimize gelmiyor"

Yorgancıoğlu: "Para transferinin zamanı bilgimize gelmiyor"

Başbakan Özkan Yorgancıoğlu, Kooperatif Merkez Bankası'na ait bir aracın içerisindeki 3 milyon TL ile birlikte kaçırılması olayıyla ilgili olarak, konunun polis tarafından soruşturulduğunun altını çizerek, gelişmeler konusunda Banka'nın Yönetim Kurulu üyeleri ile istişare içinde olunduğunu ifade etmekle yetindi.

Yayın Tarihi: 24/07/14 15:18
okuma süresi: 2 dak.
Yorgancıoğlu: "Para transferinin zamanı bilgimize gelmiyor"
A- A A+

Kıbrıs Postası – Meryem Ekinci

Kooperatif Merkez Bankası'na ait bir aracın 3 milyon TL ile birlikte kaçırılması konusunda Polis Genel Müdürlüğü'ne bağlı birimler soruşturmalarını yürütürken, Banka'nın bağlı olduğu Başbakanlık ise olayla ilgili resmi bir açıklama yapmadı.

Kıbrıs Postası'nın ulaştığı Başbakan Özkan Yorgancıoğlu ise, olayın ardından başta PGM yetkilileri olmak üzere Kooperatif Merkez Bankası Yönetim Kurulu üyelerinin, kendilerine ulaşarak bilgilendirmede bulunduğunu ifade etti.

Polisin olayla ilgili soruşturmasının devam ettiğini ve olayın adli boyutu nedeniyle de konuyla ilgili olarak PGM'nin yetkili olduğunun altını çizen Başbakan Yorgancıoğlu, Banka'nın Başbakanlığı'na bağlı olduğunun anımsatılması üzerine ise, şöyle konuştu:

"Başbakanlığa bağlı bir çok kurum vardır. Kooperatifin bir hayli şubesi vardır. Ne zaman para transferi olacağı bizim bilgimize gelmiyor. Bu olayın en erken zamanda polis örgütü tarafından takip edilerek ortaya çıkarılması talebimizi ifade ediyoruz."

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.