İÇ HABERLER
okuma süresi: 3 dak.

Gülle: "Sağlıkta devlet sivil toplum dayanışması önemli"

Gülle: "Sağlıkta devlet sivil toplum dayanışması önemli"

Sağlık Bakanı Ahmet Gülle, sağlığın çok önemli bir hizmet alanı olduğunu vurgulayarak, bu anlamda sivil toplum örgütlerinin dayanışmasının büyük önem taşıdığını söyledi.

Yayın Tarihi: 24/07/14 15:42
okuma süresi: 3 dak.
Gülle: "Sağlıkta devlet sivil toplum dayanışması önemli"
A- A A+

Bakanlık Basın Bürosu'ndan verilen bilgiye göre, Sağlık Bakanı Gülle bu açıklamayı bugün, Güven Kooperatif Ltd 'in Girne Dr. Akçiçek Hastanesi Kadın Doğum Polikliniğinde kullanılmak üzere yaptığı 53 Bin TL değerindeki ultrason cihazının devir teslim töreninde gerçekleştirdi.

Güven Kooperatif Ltd'in yaptığı bağışın çok anlamlı olduğunu belirten Gülle, Girne Dr. Akçiçek Hastanesi personelinin vereceği hizmete önemli katkı sağlayacağın inanç belirtti.

Sivil toplum örgütleri dernek ve kuruluşlarla iyi ilişkiler kurarak hastaneye bu tür bağışlar alan hastane yönetimini de kutlayan Bakan Gülle, "Bu yardımlaşma ve katkının diğer sivil toplum örgütlerine, kuruluşlara da örnek olmasını diliyorum. Ancak o zaman sağlık alanında çok daha hızlı adımlar atabileceğiz" dedi.

Girne'de kısa bir süre önce hizmete giren yeni acil servis binasından sonra yarın da Diyaliz Merkezi için ihaleye çıkılacak…

Girne Dr. Akçiçek Hastanesinin yenilenen acil servisinin kısa bir süre önce hizmete girdiğini ve yarın da Diyaliz Merkezi için ihaleye çıkılacağını kaydeden Bakan Gülle, sivil toplum örgütlerinin katkı ve işbirliğiyle sağlık hizmetlerinin çok daha etkili ve güzel olacağını söyledi.

Hasta memnuniyeti artacak…

Girne Dr. Akçiçek Hastanesi Başhekim Vekili Salih Beyoğlu da, Hastanenin Kadın Doğum Polikliniğine 53 Bin TL tutarında bir ultrason cihazı kazandıran Güven Kooperatif Ltd. Yönetim Kuruluna teşekkür ederek, bu bağışın hasta memnuniyetinin arttırılmasına önemli katkı sağlayacağını belirtti.

Bağış, örnek olacak…

Güven Kooperatif Limited Yönetim Kurulu Üyesi Salih Kıroğlu ise yaptığı açıklamada, bağışın diğer kooperatif kuruluşları ve sivil toplum örgütlerine örnek olmasını dileyerek, bağışın Girne ve tüm ülke halkına hayırlı olmasını diledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.