İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Kuzey Kıbrıs Turkcell'den 14 TL'lik bayram paketi

Kuzey Kıbrıs Turkcell'den 14 TL'lik bayram paketi

Kuzey Kıbrıs Turkcell 'Bayram Paketi'ni açıkladı, tüm müşterilerine, Türkiye dahil uluslararası tüm yönlere 50 dakika ve her yöne 500 SMS faydasının 14 TL'ye sunulacağını duyurdu.

Yayın Tarihi: 27/07/14 12:36
okuma süresi: 1 dak.
Kuzey Kıbrıs Turkcell'den 14 TL'lik bayram paketi
A- A A+

Kuzey Kıbrıs Turkcell'den yapılan açıklamada, hedeflerinin, bayram döneminde herkesin, uzun süredir görüşemedikleri sevdikleriyle gönül rahatlığıyla hasret gidermelerini sağlamak olduğu belirtilirken, "Bu özel bayram paketimiz ile tüm Kuzey Kıbrıs Turkcell'lilerin ve halkımızın bayramını daha da güzelleştirmek istedik. Kuzey Kıbrıs Turkcell, tüm özel günlerinde, müşterilerinin yanında olmayı ilke edinmiştir" dendi.

'Bireysel' ya da 'kurumsal' faturalı ve faturasız tüm Kuzey Kıbrıs Turkcell müşterileri BAYRAM paketinden faydalanabilecek.

Faturasız müşteriler BAYRAM yazıp 2944'e, faturalı müşteriler ise BAYRAM yazıp 2988'e SMS attığında 14 TL'ye Türkiye ve tüm uluslararası yönlere 50 dakika ve her yöne 500 SMS alabilecek.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.