İÇ HABERLER
okuma süresi: 4 dak.

Girne Üniversitesi'nden YÖDAK'a ziyaret

Girne Üniversitesi'nden YÖDAK'a ziyaret

Girne Üniversitesi Yükseköğretim Planlama, Denetleme, Akreditasyon ve Koordinasyon Kurulu'nu (YÖDAK) ziyaret etti.

Yayın Tarihi: 09/08/14 14:03
okuma süresi: 4 dak.
Girne Üniversitesi'nden YÖDAK'a ziyaret
A- A A+

Girne Üniversitesi ( University of Kyrenia ) Basın ve Halkla İlişkiler Dairesi Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre,; Girne Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Prof.Dr.İlkay Salihoğlu başkanlığındaki heyetin YÖDAK'ı ziyaret ederek Başkan Prof. Dr. Hüseyin Gökçeküş ile bir araya geldiği bildirildi.

Salihoğlu; Girne Üniversitesi Kıbrıs'ın eğitim hayatına renk katacak…

Ziyarette Prof. Dr. Salihoğlu'nun Girne Üniversitesinin YÖDAK'a başvurusunun ardından gerekli prosedürlerin yerine getirildiğini ve üniversitenin Eylül 2014'de eğitim hayatına başlayacağınını söylediği belirtilen açıklamada yapılan ziyaretin hem bilgi alış verişinde bulunmak hem de ülkeye yeni bir üniversite kazandırılmasında YÖDAK'ın pozitif katkıları için teşekkür mahiyetini taşıdığı vurgulandı. Girne Üniversitesi'nin eğitim hayatına renk katacağının altını çizen Salihoğlu yaptığı konuşmada YÖDAK'ın yönlendirmelerinin ve kriterlerinin yol gösterici olduğunu da sözlerine ekledi.

Girne Üniversitesi, YÖK ile yaptığı protokol kapsamında bu yıl eğitimini YDÜ kampüsünde sürdürecek…

Salihoğlu Girne Üniversitesi'nin bu yıl eğitimlerini YÖK ile yapılan protokol kapsamında YDÜ kampüsünde kendilerine tahsis edilen iki fakülte binasında sürdüreceğini anlattı.

Girne Üniversitesi 2015 yılında Kendi Binalarında Eğitim verecek…

2015 Eylül'ünde kendi binalarında eğitim vermeye başlayacaklarını anlatan Salihoğlu Kampüsünün ilk aşamasının 80 milyon USD'ye kısa bir süre içinde tamamlanmasının planlandığını vurgulayarak üniversitenin denizcilik ve havacılık eğitimi için her türlü teknik ve teknolojik altyapıya sahip olacağının altı çizdi. Girne Üniversitesi'nin denizci ve havacılarını Girne'nin merkezinde inşa ettiği Konuk Evi Kompleksi'nde konaklatmaya başladığının da müjdesini verdi.

Girne Üniversitesi Ulaşımda KKTC'nin adını Dünya'ya altın harflerle yazdıracak…

Salihoğlu denizciklik ve havacılık eğitimi konusunda Kıbrıs'ın ve Doğu Akdeniz bölgesinin ilk ve tek üniversitesi olarak KKTC'nin adını ulaşım alanında Dünya'ya altın harflerle yazdırmayı kendine görev edinmiş Girne Üniversitesi'nde eğitimin yanı sıra sertifika programlarını da eş zamanlı olarak hayata geçirileceğini anlattı.

Gökçekuş; Girne Üniversitesi'nin verdiği bilgiler KKTC Yüksek Öğrenimi adına bizleri çok mutlu etmiştir…

Açıklamada YÖDAK başkanı Prof. Dr. Gökçekuş'un Girne Üniversitesi yetkililerinin kendilerine yaptığı ziyaretten ve verdiği bilgilerden ötürü memnuniyetini dile getirdiği belirtilen açıklamada "eğitim adına konan her tuğla bizi memnun etmektedir. Kaliteli sağlam bir yüksek öğrenim için bizler elimizden gelen her türlü yardımı yapmaya hazırız. Bizleri bilgilendirdiğiniz için sizlere teşekkür ederiz" diye konuştuğu vurgulandı. Açıklamada son olarak Gökçekuş'un ziyarette son olarak Girne Üniversitesi'nin verdiği bilgilerin KKTC Yüksek Öğrenimi adına kendilerini çok mutlu ettiğini ifade ettiğine yer verildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.