İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Eroğlu, Trabzon'a gidiyor...

Eroğlu, Trabzon'a gidiyor...

Cumhurbaşkanı Dr. Derviş Eroğlu, Türkiye'nin eski Başbakanlarından, 1974 Kıbrıs Barış Harekatı dönemi Başbakan Yardımcısı Necmettin Erbakan adına oluşturulan "Erbakan Vakfı'nın" konuğu olarak konferans vermek üzere Trabzon'a gidiyor.

Yayın Tarihi: 21/08/14 12:41
okuma süresi: 1 dak.
Eroğlu, Trabzon'a gidiyor...
A- A A+

Cumhurbaşkanı Eroğlu 22 Ağustos 2014 Cuma günü saat 12.30'da Trabzon'a hareket edecek. Cumhurbaşkanı, aynı gün saat 16.00'da Karadeniz Teknik Üniversitesi Profesör Doktor Osman Turan salonunda "Kıbrıs konusunun dünü, bugünü, yarını" konulu bir konferans verecek.

Cumhurbaşkanı Dr. Derviş Eroğlu, 23 Ağustos 2014 Cumartesi gününü Trabzon'da çeşitli temas ve incelemeler yaparak geçirecek, 24 Ağustos 2014 Pazar günü öğleden sonra Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne dönecek.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.