İÇ HABERLER
okuma süresi: 3 dak.

DKB: "Erdoğan'a "Çıplaksın" demek için haydi ayağa!"

DKB: "Erdoğan'a "Çıplaksın" demek için haydi ayağa!"

Devrimci Komünist Birlik yayınlağı bildiri ile TC Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 1 Eylül'de gelmesine yönelik eylem çağrısı yaptı. Açıklama şöyle:

Yayın Tarihi: 27/08/14 14:39
okuma süresi: 3 dak.
DKB: "Erdoğan'a "Çıplaksın" demek için haydi ayağa!"
A- A A+

On yılı aşkın bir süredir Türkiye Cumhuriyeti'nde iktidarda olan ve ülkesini giderek gerici bir imparatorluğa dönüşen AK Parti'nin lideri Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı seçilmesinden sonra ilk yurtdışı ziyaretini Kuzey Kıbrıs'a gerçekleştiriyor.

Bu Erdoğan'ın ilk Kuzey Kıbrıs ziyareti değildir. Bundan üç yıl önce gerçekleştirdiği ziyaret sırasında estirilen polis terörü hala daha zihinlerimizdedir. Ve görüne odur ki ikinci ziyaretinde de ilk ziyaretinde uygulanan terörü aratmayacak uygulamalar devreye konacaktır.

Kendi ülkesinde dahi tamamen silahlandırılmış binlerce özel koruma ve Gezi direnişi ile başlayan Haziran Ayaklanmasında kendi vatandaşlarını katleden polis güçlerinin eşliğinde dolaşan, en son Soma'da kendi iktidarları eliyle yarattıkları maden katliamı sonrasında karşı karşıya kaldığı halkın öfkesine tanık olan Erdoğan benzer bir durumla karşılaşmamak için her türlü tedbire başvuruyor!

Çünkü yeniden inşa ettiği imparatorluğun gerici ve anti-demokratik olduğunu her gittiği yerde onun karşısına dikilip yüzüne haykıracak demokrasi güçlerinin olduğu biliyor!

Biliyor ve korkuyor!

Korkuyor, çünkü korkmakta haklıdır!

Haklıdır çünkü insanlık artık gerici imparatorların ve kralların barbar düzenleri altında yaşamak istemiyor! İşçi, emekçi halklar imparatorlar ve krallar tarafından baskıyla yönetilmek değil, kendi kendilerini yönetecekleri, sömürüsüz bir düzende yaşamak istiyorlar ve mücadelelerini yükseltiyorlar!

Şimdi bu mücadeleyi bir kez daha ülkemizde yükseltme ve kendini yeni imparator olarak gören Erdoğan'ın karşısına dikilip, yüzüne karşı ne kadar gerici ve kendi halkının dahi düşmanı olduğunu haykırması zamanı!

Şimdi demokrasinin en ufak bir zerresini dahi üzerinde taşımayan Erdoğan'ın yüzüne karşı "İmparator Çıplak!" diye haykırma ve ülkemizde onun gibi halk düşmanlarının misafirperverce karşılanmadığını gösterme zamanı!

Haydi Kıbrıs'ın onurlu demokrat güçleri, şimdi 1 Eylül Dünya Barış Günü'nde adamıza gelmeye hazırlanan barış ve demokrasi düşmanı Erdoğan'ı karşılamak için ayağa kalkma ve sokağa çıkma zamanıdır!

Devrimci Komünist Birlik (a)

Yusuf ALKIM (DKB Sözcüsü)

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.