İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

TMT Mücahitler Derneği ile UHH'dan 30 Ağustos mesajı

TMT Mücahitler Derneği ile UHH'dan 30 Ağustos mesajı

Kıbrıs TMT Mücahitler Derneği ile Ulusal Halk Hareketi 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Yayın Tarihi: 29/08/14 15:26
okuma süresi: 1 dak.
TMT Mücahitler Derneği ile UHH'dan 30 Ağustos mesajı
A- A A+

TMT Mücahitler Derneği Başkanı Celal Bayar , 92. yıldönümünde 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı ve Türk Silahlı Kuvvetler'i Türk Ulusunun kopmaz parçası olarak; sevinç, gurur ve güvenle kutladıklarını kaydetti. Bayar, "Tanrı'ya çok şükür ki bugün Yavru Vatan Kıbrıs'ta Türk Silahlı Kuvvetleri'nin gölgesi ve koruması altında egemen devletimize sahip, özgürlük ve barış içinde yaşayabiliyoruz" dedi.

ULUSAL HALK HAREKETİ

Ulusal Halk Hareketi Genel Koordinatörü Taner Etkin de mesajında, "Mensubu olmakla kıvanç ve gurur duyduğumuz Yüce Türk Ulusu ile tüm Halkımızın, Kıbrıs Türk Barış Kuvvetleri'miz ile Güvenlik Kuvvetleri'mizin değerli Komutanları ile kahraman Mehmetçiklerimiz ve Mücahitlerimizin 30 Ağustos Zafer Bayramını içtenlikle kutluyor, aziz Şehitlerimizi rahmetle kahraman Gazilerimizi saygıyla anıyoruz" dedi.

TAK

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.