İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Zafer Bayramı nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatılacak

Zafer Bayramı nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatılacak

Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü törenlerinden dolayı Dr. Fazıl Küçük Bulvarı'nın bir bölümü yarın saat 08.00'den itibaren törenlerin sona ereceği saate kadar trafiğe kapalı olacak.

Yayın Tarihi: 29/08/14 17:18
okuma süresi: 1 dak.
Zafer Bayramı nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatılacak
A- A A+

Polisten verilen bilgiye göre, Dr. Fazıl Küçük Bulvarı'nın Gönyeli Çemberi ile Kıbrıs Gazetesi arasındaki kesimi trafiğe kapalı olacak.

Sözkonusu saatlerde Organize Sanayi Bölgesi'ne ulaşım için Altınbaş Petrol İstasyonu önündeki yol kavşağı ile Cezaevi kavşağından kontrollü olarak trafik akışı sağlanacağı; Gazimağusa, Girne ve Güzelyurt'dan gelen trafiğin ise şehir merkezine giden yol güzergâhlarını kullanması gerekeceği ifade edildi.

Gazimağusa'daki ise saat 16.00'dan itibaren törenin sona ereceği saate kadar Fazıl Polat Paşa Bulvarı, Fevzi Çakmak Bulvarı ve İlker Karter Caddesi ile Baykal Çemberi trafiğe kapalı olacak.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.