İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Kırdağ: "Limanı kayıtsız - şartsız açacağım"

Kırdağ: "Limanı kayıtsız - şartsız açacağım"

LTB Başkan adaylığından sonra Cumhurbaşkanlığına daha önce olduğu gibi yine aday olacağını sosyal medya üzerinden duyuran Arif Salih Kırdağ ilk yapacağı işin Mersin Limanı'nı kayıtsız ve şartsız açmak olduğunu belirtti.

Yayın Tarihi: 03/09/14 09:17
okuma süresi: 2 dak.
Kırdağ: "Limanı kayıtsız - şartsız açacağım"
A- A A+

Kıbrıs Postası - Eniz ORAKCIOĞLU

Her seçimin ünlü siması olan Arif Salih Kırdağ, yine iddialı konuştu.

Geçtiğimiz yerel seçimlerde Lefkoşa Bağımsız Belediye Başkan Adayı olan Arif Salih Kırdağ, daha önce olduğu gibi bu kez de Cumhurbaşkanlığına aday oluyor.

Kıbrıs Postasına yaptığı açıklamalarda iddialı olduğunu belirten Kırdağ, ilk yapacağı iş arasında Mersin Limanını açmak ve Ulusal Konseyi seçmek olduğunu söyledi.

"Türkiye bize Mersin Limanını açmalı"

Ülkemizde ithalat ve ihracatın gelişmesi ve kalkınması için Mersin Limanını açacağını vurgulayan Cumhurbaşkanı adayı Arif Salih Kırdağ, "Liman kayıtsız Şartsız açılmalı. Nasıl ki biz Magosa Limanını Türkiye'ye kayıtsız şartsız açıyorsak, onlar da aynısını yaparak bize Mersin Limanını açmalı" dedi.

"Ulusumdan güven alacağım"

Kırdağ, hedefleri arasında Ulusal Konsey oluşturmak olduğunu söyleyerek, "Emniyet noktasında Kıbrıs Türk Ulusal Konseyi oluşturarak, Cumhurbaşkanı ve lider olarak bütün siyasi uygulamaları Ulusal Konsey kararına göre uygulamak siyasi politikam olacaktır. Dış müdahalelere karşı ve sırtımızdaki güce karşı dururken kendi ulusumdan güven alarak, kollarıma sararak ve güç paylaşımı yaparak karar alacağım" şeklinde konuştu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.