İÇ HABERLER
okuma süresi: 3 dak.

BRT'de 'kesik telefon' bilmecesi!

BRT'de 'kesik telefon' bilmecesi!

BRT'de dün sabah saatlerinde kesilen bazı telefon hatları gündeme 'elektriğin ardından BRT de telefonlar da mı?' kesiliyor sorularını gündeme getirdi.

Yayın Tarihi: 18/09/14 08:35
okuma süresi: 3 dak.
BRT'de 'kesik telefon' bilmecesi!
A- A A+

BRTK Müdürü Tümerkan, "BRT Telekomünikasyon ücretlendirmesinden muaftır. Sabah saatlerinde bazı devlet kurumlarında da kesinti olmuş. Acaba BRT bir yanlışlıkla mı kesildi; doğrusu bilmiyorum" derken TEL-Sen Başkanı Tomay Soysan ise BRT'nin 2 Milyon TL'lik borcu olduğunu kaydederek "Telefon Dairesinin gelirleri Maliye'ye gidiyor. Sanırım bu kararı alan idare bunu düşünmüştür" yorumunu yaptı.

Kıbrıs Postası - Vatan MEHMET

Devletin yayın organı Bayrak Radyo Televizyon Kurumu'nda (BRTK) bu sabah saatlerinde kesilen bazı telefon hatları gündeme 'elektriğin ardından BRT de telefonlar da mı?' kesiliyor sorularını gündeme getirdi.

BRTK Müdürü, "BRT Telekomünikasyon ücretlendirmesinden muaftır. Sabah saatlerinde bazı devlet kurumlarında da kesinti olmuş. Acaba BRT bir yanlışlıkla mı kesildi; doğrusu bilmiyorum" derken TEL-Sen Başkanı Tomay Soysan ise BRT'nin 2 Milyon TL'lik borcu olduğunu kaydederek "Telefon Dairesinin gelirleri Maliye'ye gidiyor. Sanırım bu kararı alan idare bunu düşünmüştür" yorumunu yaptı.

BRTK Müdürü Tümerkan: "BRT Telekomünikasyon ücretlendirmesinden muaf"

Kıbrıs Postası'nın ulaştığı BRTK Müdürü Mete Tümerkan, sabah saatlerinde yaşanan kesintiyi doğruladı ve bunun kurum içi bir arızadan kaynaklanmadığını da teyit ederek BRT'nin yasaya göre Telekomünikasyon ücretlerinden muaf olduğunu kaydederek ve "sabah saatlerinde bazı devlet kurumlarında da kesinti olmuş. Acaba BRT bir yanlışlıkla mı kesildi; doğrusu bilmiyorum. Kesintinin ardından bildirdik ve bağlandı. Şu an böyle bir sorun yok" dedi.

Tümerkan, BRT'nin esasen bir telekomünikasyon hizmeti verdiğini, bu çerçevede de ücretli telefon hizmeti almadığına dikkat çekti ve "BRT tarihi boyunca böyle bir kesinti olmadı, olmaz" dedi.

TEL-SEN Başkanı Soysan: "2 Milyon TL borcu var, kararı biz değil idare aldı"

Kıbrıs Postası'na konuşan TEL-SEN Başkanı Tomay Soysan ise, BRTK'nın 2 Milyon TL'lik borcu olduğunu, sendika olarak idari kararların kendilerinde olmadıklarını, BRT ile ilgili dün bu kararı da idarenin aldığını söyledi.

Telefon Daire'sinin gelirlerinin Maliye'ye gittiğini hatırlatan Soysan, "sanırım kurum müdürü bunu düşünmüştür. Yani burada yönetimin aldığı bir karar var. Sonra bir düzeltme yapıldı" ifadelerini kullandı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.