İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

TDP Genel Sekreterliği'ne Suphi Hüdaoğlu getirildi....

TDP Genel Sekreterliği'ne Suphi Hüdaoğlu getirildi....

Bu akşam düzenlenen TDP Parti Meclisi toplantısında Suphi Hüdaoğlu Genel Sekreterliğe seçildi...

Yayın Tarihi: 18/09/14 21:48
okuma süresi: 2 dak.
TDP Genel Sekreterliği'ne Suphi Hüdaoğlu getirildi....
A- A A+
Geçtiğimiz hafta sonuçsuz kalan TDP parti Meclisi bu hafta genel sekreterini seçti...

TDP Genel Sekreterliği'ne Dr. Suphi Hüdaoğlu seçildi.

TDP Parti Meclisi, Genel Başkan Cemal Özyiğit başkanlığında Kıbrıs Türk Öğretmenler Sendikası (KTÖS) lokalinde dün akşam toplandı. PM Üyeleri Genel Sekreter seçimine tek aday olarak giren Dr. Suphi Hüdaoğlu'nun Genel Sekreterliğine oy çokluğu ile onay verdi.

TDP'nin bir önceki Genel Sekreteri Mehmet Harmancı 29 Haziran 2014 tarihinde gerçekleştirilen yerel seçimlerde, Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkanlığına seçilmesinin ardından Genel Sekreterlik görevinden ayrılmıştı.


Dr. Suphi Hüdaoğlu Genel Sekreterliğe seçilmesinin ardından yaptığı konuşmada, Toplumcu Kurtuluş Partisi (TKP) ile Barış ve Demokrasi Hareketi'nin (BDH) devamı olan TDP'de Genel Sekreterliğin önemli bir sorumluluk gerektirdiğini belirterek, bu süreçte, hem TDP, hem de toplum için elinden gelen katkıyı koymaya çalışacağını söyledi.

Siyasi Partilerin halk için var olduklarını, Kuzey Kıbrıs'ta da yaşanan birçok sorun olduğunun bilincinde olduklarını belirten Hüdaoğlu, sorunların çözümü ve toplum olarak daha ileri gidilmesi adına, ekip olarak çalışmaya devam edeceklerini kaydetti.

Kıbrıs Sorunu'nun çözümü ve demokrasinin daha çok yerleşmesinin yanı sıra, eğitim, sağlık başta olmak üzere, sosyal devletin gereğinin yerine getirilmesi için hem denetleyici olmaya, hem de çözüm önerileri sunmaya devam edeceklerini belirten Dr. Hüdaoğlu, gıda güvenliği ile çevre konularına da özel önem göstereceklerini vurguladı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.