İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Mertekci: "Trafik kazaları durdurulabilir"

Mertekci: "Trafik kazaları durdurulabilir"

Trafik kazaları, trafikteki alt yapı ve üst yapı sorunlarına dikkat çekmek amacıyla başlattığı yürüyüşünü Zafer Burnu'nda tamamlayan eski milletvekili Tahsin Mertekci, "Yürüyüşümü ölümlü trafik kazalarının mücadele ile durdurulabilir olduğuna dikkat çekmek için gerçekleştirdim" dedi.

Yayın Tarihi: 22/09/14 08:21
okuma süresi: 1 dak.
Mertekci: "Trafik kazaları durdurulabilir"
A- A A+

Ülkemizde meydana gelen trafik kazaları, trafikteki alt yapı ve üst yapı sorunlarına dikkat çekmek amacıyla geçtiğimiz Cumartesi Yeşilırmak'tan Dipkarpaz'a yürüyüşe geçen eski milletvekili Tahsin Mertekci dün akşamüzeri Zafer Burnu'na vardı.

Mertekci, karayollarındaki alt ve üst yapı eksikliklerine dikkat çekerek, gerek yetkililer gerekse karayollarını kullanan vatandaşlar olarak herkesin üzerine düşen sorumlulukları yerine getirmesi gerektiğini belirtti.

Mertekci yürüyüşünü tüm paydaşlara sorumlulukların hatırlatmak ve ölümlü trafik kazalarının mücadele ile durdurulabilir olduğuna dikkat çekmek için gerçekleştirdiğini belirtti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.