İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

YDÜ'den "bandabuliyam.com"a katkı

YDÜ'den "bandabuliyam.com"a katkı

Yakın Doğu Üniversitesi ( Near East Nicosia Cyprus) Turizm ve Otel İşletmeciliği Yüksek Okulu bir sosyal sorumluluk projesine daha imza attı.

Yayın Tarihi: 22/09/14 10:51
okuma süresi: 2 dak.
YDÜ'den "bandabuliyam.com"a katkı
A- A A+

Yakın Doğu Üniversitesi, Lefkoşa (Near East University, Nicosia Cyprus) Basın ve Halkla İlişkiler Dairesi Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre; Turizm Araştırma Merkezi Başkanı ve Turizm ve Otel İşletmeciliği Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Tülen Saner, Kuzey Kıbrıs Turkcell'in teknoloji ve altyapı desteği ile Yakın Doğu Üniversitesi, Turizm ve Otel İşletmeciliği Yüksek Okulu'nun da danışma kuruluna koyduğu katkı ile son yılların en önemli sosyal sorumluluk projelerinden biri olan "bandabuliyam.com", "Üreticiden Tüketiciye Kıbrıs Pazarı" sloganıyla geniş hedef kitlelere hitap eden proje hayata geçirildi..

Turizm Araştırma Merkezi Başkanı ve Turizm ve Otel İşletmeciliği Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Tülen Saner, bu proje kapsamında Lefke'den Dipkarpaz'a yurdun dört bir yanındaki farklı ürünlerin internet sitesi aracılığı ile tüketici ile buluşacağını, internet sitesinde tanıtımı yapılan ürünlerin, tüketicinin seçimi ve isteği doğrultusunda kapıya teslim edileceğini vurguladı.

Organik ürünlerin yanı sıra, el emeği, dokuma, işçilik gibi birçok farklı alanda üreticiye hitap edecek internet sitesinin ülkemizin en büyük 'Yerli Ürün Pazarı' olması hedefleniyor.

50 üreticinin 280 ürününün pazarlanacağı siteye kabul edilecek ürünler, proje çerçevesinde oluşturulan Danışma Kurulu tarafından belirlenmektedir..

Yakın Doğu Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği Yüksek Okulu Müdürü ve Turizm Araştırma Merkezi Başkanı Doç. Dr. Tülen Saner, Kıbrıs ekonomisine katkı sağlayacak ve ayrıca el emeğinin de değer bulduğu böylesi bir projede yer almaktan mutluluk duyduğunu söyledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.