İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Eroğlu, New York'a gitmek üzere adadan ayrıldı

Eroğlu, New York'a gitmek üzere adadan ayrıldı

Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Ban Ki-moon ile görüşmek ve BM 69'uncu Genel Kurulu çalışmaları çerçevesinde çeşitli temaslarda bulunmak amacıyla New York'a gitmek üzere adadan ayrıldı.

Yayın Tarihi: 22/09/14 10:53
okuma süresi: 2 dak.
Eroğlu, New York'a gitmek üzere adadan ayrıldı
A- A A+

Ercan Havaalanı'ndan saat 09.50 civarlarında ayrılan Eroğlu, KKTC saatiyle 23.50'de New York'a varacak.

Cumhurbaşkanı Eroğlu'nu Ercan Havaalanı'nda Cumhuriyet Meclisi Başkanı Sibel Siber, Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Ahmet Kaşif, ana muhalefet Ulusal Birlik Partisi (UBP) Genel Başkanı Hüseyin Özgürgün ile bazı milletvekilleri uğurladı.

Eroğlu, Ercan'da basına açıklama yapmadı.

Cumhurbaşkanı Eroğlu, 27 Eylül Cumartesi günü KKTC saatiyle saat 19.15'te, BM Genel Sekreteri Ban Ki-moon ile bir araya gelecek.

Cumhurbaşkanı, New York temasları çerçevesinde, İslam İşbirliği Teşkilatı Başkanı İyad Medeni ve bazı ülkelerin temsilcileriyle de bir araya gelecek.

Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, 26 Eylül Cuma günü, dünyanın önde gelen üniversitelerinden Columbia Üniversitesi'nde "Kıbrıs" konusunda konferans verecek.

Eroğlu'na ziyaretinde Kıbrıslı Türk Müzakereci Kudret Özersay, Diplomatik İşler Özel Danışmanı ve Sözcü Osman Ertuğ ile Danışma ve Siyasi İşler Müdürü Güneş Onar eşlik ediyor.

Cumhurbaşkanı Eroğlu'nun temaslarını tamamlamasının ardından 29 Eylül Pazartesi günü KKTC'ye dönmesi planlanıyor.

TAK

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.