İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Eğitim Bakanı Mustafa Arabacıoğlu Bakanlık'tan istifa etti...

Eğitim Bakanı Mustafa Arabacıoğlu Bakanlık'tan istifa etti...

Milli Eğitim Bakanı Mustafa Arabacıoğlu, eğitimde yaşanan sıkıntılar nedeniyle "Böyle sistemsizlik olmaz" diyerek bakanlık görevinden istifa etti...

Yayın Tarihi: 23/09/14 13:59
okuma süresi: 1 dak.
Eğitim Bakanı Mustafa Arabacıoğlu Bakanlık'tan istifa etti...
A- A A+

Kıbrıs Postası Özel

Milli Eğitim Bakanı Mustafa Arabacıoğlu, öğretmen atamaları ile ilgili yaşanan sıkıntılara çözüm bulunamaması nedeniyle bugün yapılan toplantılar sonucunda yakın çalışma arkadaşlarını toplayıp istifa edeceğini aktardı.

Arabacıoğlu, "Böyle sistemsizlik olmaz" diyerek bakanlık görevinden istifa ettiğini bir dilekçe ile Başbakan Yardımcısı Serdar Denktaş'a gönderdi.

Arabacıoğlu'nun istifa gerekçesinde, öğretmen nakilleri ve kolejlere aktarmalarla ilgili sorunları neden gösterdiği iddia edildi. Arabacıoğlu'ndan konu ile ilgili henüz resmi bir açıklama gelmedi.

DENKTAŞ: "İSTİFAYI ONAYLAMADIM"

Başbakan Yardımcısı Serdar Denktaş ise konu ile ilgili yaptığı açıklamda istifayı daha onaylamadığını konunun Başbakan ile görüşüldüğünü yarın ise Mustafa Arabacıoğlu ile görüşeceğini söyledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.