İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

KTTO'dan AB Araştırma ve Yenilikçilik Programı Horizon 2020 semineri

KTTO'dan AB Araştırma ve Yenilikçilik Programı Horizon 2020 semineri

Kıbrıs Türk Ticaret Odası, AB'nin Araştırma ve Yenilikçilik Programı Horizon 2020 hakkında 24 Eylül 2014 tarihinde 09:00 – 12:30 saatleri arasında Kıbrıs Türk Ticaret Odası Konferans Salonunda bilgilendirme semineri düzenliyor.

Yayın Tarihi: 23/09/14 14:57
okuma süresi: 2 dak.
KTTO'dan AB Araştırma ve Yenilikçilik Programı Horizon 2020 semineri
A- A A+

Araştırma ve Yenilikçilik Programı Horizon 2020 semineri Brüksel ve Londra merkezli danışmanlık Şirketi CX6 Direktörü Hüseyin kebapçı tarafından verilecek. Programdan araştırmacılarımız, üniversitelerimiz, sivil toplum örgütlerimiz ve özellikle üretim yapan, yenilikçi KOBİlerimiz yararlanabilecek.

Laboratuvardaki önemli fikirleri pazara taşıyıp önemli teknolojik yenilik ve buluşlara imza atmak, değişik konularda yüzleşmekte olduğumuz toplumu ilgilendiren zorluklara yenilikçi çözümler üretmek bu programın başlıca hedefleri arasında yeralamaktadır. hedeflenmektedir. Program, laboratuvardaki önemli fikirleri pazara taşıyıp önemli teknolojik yenilik ve buluşlara imza atmak, değişik konularda yüzleşmekte olduğumuz toplumu ilgilendiren zorluklara yenilikçi çözümler üretmek hedeflenmektedir.

Bilgilendirme semineri Horizon 2020'nin genel tanıtımı ile başlayacak, başvuru şartları, başvuru yöntemleri, kurumsal başvuru kapasitesi ve soru-cevap kısmı ile sona erecektir.

Seminere katılmak isteyen kuruluşlar 22 83760 numaralı telefondan ve/veya rsvp@ktto.net adresinden Kıbrıs Türk Ticaret Odası'na ulaşabilirler.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.