İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Elcil'den Arabacıoğlu'na: "Yönetilensin tabii ki!"

Elcil'den Arabacıoğlu'na: "Yönetilensin tabii ki!"

<P>KTÖS Genel Sekreteri Şener Elcil, Milli Eğitim Bakanı'nın istifa gerekçelerini sunduğu basın toplantısındaki satır aralarını Kıbrıs Postası'na değerlendirdi. İstifa eden Eğitim Bakanı Mustafa Arabacıoğlu'nun "Bir bakan olarak yönetici mi yoksa yönetilen mi olduğumuzu sorgular duruma geldik" ifadesine cevap veren Elcil, "Arabacıoğlu, İlahiyat Koleji'nin açılışında kendisini yabancı hissettiğini söyleyen bir Eğitim Bakanı'dır. Yönetilensin tabii ki..." dedi.</P>

Yayın Tarihi: 25/09/14 15:28
okuma süresi: 2 dak.
Elcil'den Arabacıoğlu'na: "Yönetilensin tabii ki!"
A- A A+

Kıbrıs Postası – Filiz Seyis

Kıbrıs Türk Öğretmenler Sendikası (KTÖS) Genel Sekreteri Şener Elcil, Milli Eğitim Bakanı Mustafa Arabacıoğlu'nun istifası ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Elcil: "Çöken KKTC'dir"

Arabacıoğlu'nun, Başbakan Yardımcısı Serdar Denktaş ile birlikte düzenlediği basın toplantısında, eğitimde yaşanan sorunların "sistemsizlik"ten kaynaklandığını ifade ettiğini hatırlatan Elcil, "Arabacıoğlu, 'sistem çöktü' dedi, ama çöken sadece eğitim sistemi değil, KKTC'dir" dedi.

Elcil: "Her alanda yönetileniz"

İstifa eden Eğitim Bakanı Mustafa Arabacıoğlu'nun "Bir bakan olarak yönetici mi yoksa yönetilen mi olduğumuzu sorgular duruma geldik" sözlerini eleştiren Elcil şu şekilde konuştu:

"Arabacıoğlu, İlahiyat Koleji'nin açılışında kendisini yabancı hissettiğini söyleyen bir Eğitim Bakanı'dır. Yönetilensin tabii ki... Her alanda yönetilen olduğumuz çok açıktır.

Ülkenin nüfusunu bile bilmiyorlar. Nüfus politikası olmayan bir ülkenin yöneticilerinin sorunları çözme vizyonu olamaz."

Elcil: "Her zaman çözüm önerileri sunduk"

Arabacıoğlu'nun, eğitime yönelik alınacak kararlarda, sendikaların kendisine destek vermediği yönündeki iddiasını da yanıtlayan Elcil, KTÖS olarak şikayet ettikleri her konuda çözüm önerileri de sunduklarını ancak Bakan'ın sorunların çözümünü ertelediğini anlattı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.