İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

NEU-RA 25 zorlu Afrika şartlarında 5. gününde

NEU-RA 25 zorlu Afrika şartlarında 5. gününde

KKTC bayrağı ile FIA kontrolünde gerçekleştirilen "South Africa Solar Challenge" uluslararası otomobil yarışına katılan NEU-RA25 Afrika'nın zorlu şartlarında 5. güne ulaştı.

Yayın Tarihi: 01/10/14 12:39
okuma süresi: 2 dak.
NEU-RA 25 zorlu Afrika şartlarında 5. gününde
A- A A+

Yakın Doğu Üniversitesi (Near East University Cyprus) Basın ve Halkla İlişkiler Dairesi Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre; KKTC bayrağı ile FIA kontrolünde gerçekleştirilen "South Africa Solar Challenge" uluslararası otomobil yarışına katılan Güneş Tanrısı NEU-RA25'in Afrika'nın zorlu şartlarında 5. güne ulaştığı belirtildi.

2000 km'lik zorlu parkurun 970 km'si geçildi…

Hollanda, Türkiye, KKTC ile Güney Afrika takımlarının kıyasıya mücadele ettiği ve 27 Eylül – 4 Ekim tarihleri arasında Afrika'nın Başkan ve Kabine Başkenti Pretoria ile Parlamento ve Yasama Başkenti Cape Town arasındaki 2000 km'lik parkurda devam eden yarışta 970 km'nin geride kaldığı vurgulandı.

Artan yağmur ve rüzgar yarışı zorlaştırıyor…

Açıklamada, uzun ve yokuşlu yolların egemen olduğu 8 günlük yarışta, üçüncü günden itibaren şiddetini arttırmaya başlayan rüzgar ve yağmurun etkisiyle bazı takımların yarışı bırakmak zorunda kaldıklarına yer verilerek, iklim şartlarının takımları zorladığına dikkat çekildi.

Afrika'nın tümünde KKTC bayrağı dalgalanacak…

Avrupa Ralli Şampiyonası'nın (European Rally Championship) bir etabının KKTC'de yapılmasının ardından KKTC adı ve bayrağı ile YDÜ'nün FIA kontrolündeki uluslararası bir yarışa katılmasının ülke adına önemli bir dönüm noktası olduğuna değinilen açıklamada, verdiği mesaj açısından Dünya tarafından büyük önem gösterilen South Africa Solar Challenge otomobil yarışında Güney Afrika'yı bir boydan bir boya koşacak olan NEU-RA 25'in KKTC bayrağını gururla dalgalandırdığı vurgulandı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.