İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Kuzey Kıbrıs Turkcell'den 18 TL'lik Bayram Paketi

Kuzey Kıbrıs Turkcell'den 18 TL'lik Bayram Paketi

Bayram tatili öncesinde Kuzey Kıbrıs Turkcell 'Bayram Paketi'i avantajlarını duyurdu:

Yayın Tarihi: 02/10/14 15:49
okuma süresi: 2 dak.
Kuzey Kıbrıs Turkcell'den 18 TL'lik Bayram Paketi
A- A A+

Kuzey Kıbrıs Turkcell, Kurban Bayramı öncesinde, tüm müşterilerinin bayramı sevdikleri ile paylaşabilmeleri için 'Bayram Paketi'ni açıkladı.

Türkiye dahil uluslararası tüm yönlere 50 dakika ve her yöne 500 SMS faydasının 18 TL'ye sunulacağını duyuran Kuzey Kıbrıs Turkcell, "Tüm özel günlerde olduğu gibi Kurban Bayramı'nda da müşterilerimizin yanında olmak istedik" görüşüne yer verdi.
'Bireysel' ya da 'kurumsal' faturalı ve faturasız tüm Kuzey Kıbrıs Turkcell müşterileri BAYRAM paketinden faydalanabilecek.
Faturasız müşteriler BAYRAM yazıp 2944'e, faturalı müşteriler ise BAYRAM yazıp 2988'e SMS attığında 18 TL'ye Kuzey Kıbrıs'ta yapacakları kullanımlarda geçerli Türkiye ve tüm uluslararası yönlere 50 dakika ve her yöne 500 SMS alabilecek.

'Sevdiklerinizi unutmayınız'

Kuzey Kıbrıs Turkcell'den yapılan açıklamada, bayramların, hem akrabaların hem de dostların yeniden kucaklaşması anlamındaki önemine dikkat çekilerek, "Bayram döneminde herkesin, uzun süredir görüşemediği sevdikleriyle gönül rahatlığıyla hasret gidermelerini istiyoruz" dendi.

Kuzey Kıbrıs Turkcell açıklamasında, Kurban Bayramı'nın ülkeye ve tüm insanlığa huzur, mutluluk ve güzellikler getirmesi dileği de paylaşıldı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.