İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Kaşif ve Bakırcı görevden alındı, yeni bakanlar atandı!

Kaşif ve Bakırcı görevden alındı, yeni bakanlar atandı!

Kabine'de büyük değişiklik yaşandı. Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Ahmet Kaşif ile Çevre ve Doğal Kaynaklar Bakanı Hamit Bakırcı görevden alındı, yerlerine Hasan Taçoy ile Hakan Dinçyürek atandı. Milli Eğitim Bakanı ise Özdemir Berova oldu.

Yayın Tarihi: 08/10/14 18:37
okuma süresi: 1 dak.
Kaşif ve Bakırcı görevden alındı, yeni bakanlar atandı!
A- A A+

Kıbrıs Postası

DP-UG MYK'nın kararı ile kabinede değişiklikler yapıldı. Mustafa Arabacıoğlu'nun istifası ile boşalan Milli Eğitim Bakanlığı'na Özdemir Berova atanırken, iki bakan da görevden alındı.

Görevden alınan bakanların Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Ahmet Kaşif ile Çevre ve Doğal Kaynaklar Bakanı Hamit Bakırcı olduğu bildirilirken, yerlerine Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı'na Hasan Taçoy, Çevre ve Doğal Kaynaklar Bakanlığı'na ise Hakan Dinçyürek atandı.

DENKTAŞ: "BU BİR NÖBET DEĞİŞİMİ"

DP Ulusal Güçler Genel Başkanı, Başbakan Yardımcısı Serdar Denktaş konuyla ilgili yapmış olduğu açıklamada, bunun bir nöbet değişimi olduğunu söyledi.

Serdar Denktaş, bir yıla aşkın bakanlıklarda görev yapan eski Bakanlarına emeklerinden ötürü teşekkür ederken, yeni Bakanlara da başarılar diledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.