İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Barbaros MEB'de; su altı kazılarına başladı!

Barbaros MEB'de; su altı kazılarına başladı!

Kıbrıs Rum devlet Radyosu'nun sabah saatlerinde dinleyicileri ile paylaştığı habere göre Türk Sismik Araştırma Gemisi Barbaros yanında iki küçük araştırma gemsi ve bir de savaş gemisi olduğuna inanılan bir başka gemi ile sabah 06:30'da Kıbrıs'ın Münhasır Ekonomik Bölgesi'ne giriş yaptı... Barbaros Hayrettin Paşa sismik araştırma gemisi statüsünü "Motor gücü ile seyir halide"den "Sınırlı manevra kabiiliyetine" çevirdi. Barbaros gemisi 2. ve 3. parsellerde çalışma yapıyor.

Yayın Tarihi: 20/10/14 12:49
okuma süresi: 2 dak.
Barbaros MEB'de; su altı kazılarına başladı!
A- A A+
Kıbrıs Postası Özel

Rum Ulusal Konseyi'nin toplantı yaptığı saatlerde Güney Kıbrıs'ta hızla yayılan ve ilgili kaynaklar tarafından yalanlanmayan habere göre dün akşam saatelrinde Mersin açıklarından ayrılan Barbaros sabah 06:30'da Kıbrıs MEB'e giriş yaptı.

Barbaros Gelibolu savaş gemisinin de konuşlandığı noktaya doğru beraberindeki gemiler ile hareket etmeye devam ediyor.


Barbaros Hayrettin Paşa Gemisine Birleşik Krallık idaresinde olan CebeliTarık bayraklı "Bravo Supporter" ile Türk bayraklı Deep Supporter gemisinin eşlik ettiği gazetemize gelen bilgiler arasında...


Barbaros Hayrettin Paşa sismik araştırma gemisi statüsünü "Motor gücü ile seyir halide"den "Sınırlı manevra kabiiliyetine" çevirdi. Uluslararası denizcilik literatürüne göre Barbaros'un yeni statüsü su altı kazılarına ve araştırmasına başladığı anlamına geliyor...

Gemi su altı çalışmalarına 2. ve 3. parsellerde çalışmalarına başladı.
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.