İÇ HABERLER
okuma süresi: 3 dak.

"Yılın Kadın Girişimcileri Ödül Töreni" 6 Kasım'da yapılıyor

"Yılın Kadın Girişimcileri Ödül Töreni" 6 Kasım'da yapılıyor

İş Kadınları Derneği'nin Telsim'in desteğiyle gerçekleştireceği 2014 Yılı Kadın Girişimcileri Ödül Töreni, 6 Kasım Perşembe günü saat 17:00'de Bedesten'de yapılacak.

Yayın Tarihi: 23/10/14 14:25
okuma süresi: 3 dak.
"Yılın Kadın Girişimcileri Ödül Töreni" 6 Kasım'da yapılıyor
A- A A+

Bu yıl 4.sü düzenlenecek olan "Yılın Kadın Girişimcileri Ödül Töreni" için ülkemizdeki başarılı kadın girişimciler, jüri tarafından belirlenen kriterlere göre değerlendirildi ve altı farklı kategoride altı kadın ödüle layık görüldü. Yılın Kadın Girişimcisi, Yılın Genç Kadın Girişimcisi, Yılın Bölgesinde Fark Yaratan Kadın Girişimcisi, Yılın Sosyal Kadın Girişimcisi, Vedia Barut Onur Ödülü ve Telsim Özel Ödülü'nü almaya hak kazanan kadınların isimleri, düzenlenecek törende açıklanacak.

Başarılı kadın girişimci adaylarını değerlendiren jüri üyeleri; İş Kadınları Derneği Asbaşkanı Süha Vekil, Telsim Kurumsal Satış Müdürü Sevim Beşok, Kıbrıs Türk Sanayi Odası'ndan Hüseyin Ruso, Kıbrıs Türk Otelciler Birliği'nden Handan Z. Abidin, Kıbrıs Türk Esnaf ve Zanaatkarlar Odası'ndan Özlem Çakmak, Genç Girişimciler Derneği'nden Ziynet Şah, Genç İş Adamları Derneği'nden Didem Erel, D.A.Ü. Kadın Araştırmaları ve Eğitim Merkezi'nden Yrd. Doç. Dr. Seda Orbay ve Ekonomist Fatma Güven Lisaniler.

EREL: ÜLKEMİZDE ADI DUYULMAMIŞ BİRÇOK BAŞARILI İŞ KADINI VAR

Ülkemizde başarılı kadın girişimcilerin sayısının arttığını gözlemlediğini kaydeden İş Kadınları Derneği Başkanı Semral Erel, adayların, sivil toplum örgütlerinden temsilcilerin de yer aldığı tarafsız ve bağımsız bir jüri tarafından belirlenip, değerlendirildiğini kaydetti. "Ülkemizde ismi duyulmamış birçok başarılı iş kadını var. Toplumumuza katkı sağlayan değerli kadınlarımızı girişimciliğe teşvik etmek ve alanında başarılı iş kadınlarını topluma duyurmak için ödül veriyoruz" dedi. Erel, İş Kadınları Derneği olarak adı duyulmamış başarılı iş kadınlarının ekonomik ve sosyal anlamda güçlenmesi için çalıştıklarını da sözlerine ekledi.

KARAS: KADINLARI GİRİŞİMCİLİĞE TEŞVİK EDEN PROJEYİ ÖNEMSİYORUZ

6 Kasım Perşembe Günü Telsim sponsorluğu'nda gerçekleşecek ödül töreni ile ilgili açıklama yapan Telsim Genel Müdürü Rasim Karas ise, "Vodafone olarak kadınlar önceliklerimiz arasında yer alıyor. Kadınlar bir toplumun kültürel ve ekonomik açıdan ilerlemesi için çok önemli bir yere sahiptir. Kadınları iş dünyasında yer almaları için girişimciliğe teşvik eden bu projeye destek vermekten dolayı çok mutluyuz" dedi.

İş Kadınları Derneği iş birliğinde kısa bir süre önce hayata geçirdikleri Önce Kadın projesi gibi daha birçok güzel projeye imza atmayı arzuladıklarını dile getiren Karas, "Teknolojik imkanlarımızı kullanarak kadınlarımızın önünü açan, bilgisini ve eğitimini arttıran her projede yer almaya hazırız" dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.