İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Töre: "Hayvanların sütü azalıyor, düşükler oluyor"

Töre: "Hayvanların sütü azalıyor, düşükler oluyor"

UBP Milletvekili Zorlu Töre, Meclis Genel Kurulu'nda "Tarımda yaşanan bazı sıkıntılar ve çözüm önerileri" konulu bir konuşma yaptı.

Yayın Tarihi: 23/10/14 15:42
okuma süresi: 1 dak.
Töre: "Hayvanların sütü azalıyor, düşükler oluyor"
A- A A+

Töre, tarımda ve hayvancılıkta sorunlara çözüm üretilmediğini savunarak, uzun vadeli planlar yapılmadığını söyleydi. Töre, "AB'ye uyum çerçevesinde birçok yasa çıkarıyoruz ama arkasından tüzükler gelmiyor" dedi.

Hayvan hastalıkları, hayvan ıslahı, tarımda sigortacılık ve fon konularında çalışma yapılmasının şart olduğunu söyleyen Töre, Türkiye'de hayvancılığa ve tarıma verilen teşvikler çok daha iyi olduğunu belirtti.

Töre, Türkiye'den gelecek suyun ülkeye bereket getireceğini de ifade etti.

İthal edilen balyaların hayvanları zehirlediğini savunan Töre, "Hayvanların sütü azalıyor, düşükler oluyor" dedi.

İthal süt, süt ürünleri ve meyve sularına değinen Zorlu Töre, girdi fiyatlarının nasıl azaltılacağı konusunda çalışma yapılması gerektiğini vurguladı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.