İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Dinçyürek: "GAÜ ile Bakanlığımız arasındaki sürdürülen projeler artarak devam edecek"

Dinçyürek: "GAÜ ile Bakanlığımız arasındaki sürdürülen projeler artarak devam edecek"

Çevre ve Doğal Kaynaklar Bakanı Hakan Dinçyürek, Bakanlığı ile Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) arasında sürdürülen Projelerin artarak devam edeceğini söyledi.

Yayın Tarihi: 24/10/14 09:36
okuma süresi: 2 dak.
Dinçyürek: "GAÜ ile Bakanlığımız arasındaki sürdürülen projeler artarak devam edecek"
A- A A+

Bakan Dinçyürek, Kurucu Rektör ve Yöneticiler Kurulu Başkanı Serhat Akpınar başkanlığındaki Girne Amerikan Üniversitesi heyetini kabul etti. Kabulde, Üniversitenin Yöneticiler Kurulu Başkan Yardımcısı Olgun Üstün ile Öğretim Görevlisi-Sosyolog Derviş Refiker de hazır bulundu.

Dinçyürek kabuldeki konuşmasında,GAÜ'nün ülke eğitim sektöründe önemli lokomatiflerden biri olduğunu ifade etti.

Devlette sürekliliğin esas olduğunu belirten Bakan Dinçyürek,kendisinden önceki dönemde Bakanlığın GAÜ ile birlikte yürüttüğü işbirliği çalışmaları olduğunu hatırlattı ve işbirliği çalışmalarının yeni projelerle güçlendirilerek devam etmesini arzuladıklarını söyledi.

Dinçyürek, Üniversitenin Sualtı Merkezinin projeleri ve Bal Ormanı projesi gibi çalışmalarla hem Bakanlığa hem de ülkeye büyük katkılar yaptığını belirtti.

Dinçyürek şöyle devam etti:

"Üniversitelerin bilgi birikimi ve insan kaynakları açısından ülkemizde çok önemli bir yeri vardır.Bu potansiyeli kamu yararına en iyi şekilde kullanmak adına sizlerle işbirliği yapmamız bizlerin ödevleri arasında olmalıdır.Birlikte başaracağımız bir çok yeni proje olduğuna da inanmaktayım."

GAÜ Kurucu Rektörü ve Yöneticiler Kurulu Başkanı Serhat Akpınar da kabuldeki konuşmasında, ziyaret vesilesiyle Bakan Dinçyürek'e yeni görevinde başarılar dilediklerini belirtti.

Akpınar, geçmişte olduğu gibi yeni süreçte de Üniversite ile Bakanlık arasında olan işbirliğinin devam edeceğini ve yeni projeleri birlikte üretmeye hazır olduklarını vurguladı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.