İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Tokat Valisi Cevdet Can, Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu YDÜ Kurucu Rektörü Günsel'i ziyaret etti

Tokat Valisi Cevdet Can, Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu YDÜ Kurucu Rektörü Günsel'i ziyaret etti

Tokat Valisi Cevdet Can, Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Tokat Kent Konseyi Şehircilik ve İmar Grubu Başkanı Erol Çağrı Somtürk,Tokat Kent Konseyi Başkanı Abdullah Gürbüz ve eşleri Yakın Doğu Üniversitesi Kurucu Rektörü Dr. Suat İ. Günsel'i Rektörlük Binasında ziyaret ederek Üniversite hakkında bilgi aldılar.

Yayın Tarihi: 24/10/14 14:53
okuma süresi: 2 dak.
Tokat Valisi Cevdet Can, Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu YDÜ Kurucu Rektörü Günsel'i ziyaret etti
A- A A+

Kurucu Rektör Dr. Suat İ.Günsel , Tokat Valisi, Belediye Başkanı ve heyetlerini ağırlarlamaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Dr.Günsel, Yakın Doğu Üniversitesi'nin sahip olduğu misyonlara değinirken, temel vazifenin anavatan ile bir bütünlük içerisinde olmak olduğuna vurgu yaptı.

Dr. Günsel, inancının iki toplumun bütünlüğünü sağlayan temel enstrümanın üniversite olduğunu ifade ederek, üniversite olgusunun sorumluluk getirdiğini kaydetti.

Yakın Doğu Üniversitesi Büyük Kütüphanesi, İnovasyon Merkezi ve Süper Bilgisayar gibi Yakın Doğu Ünivesitesi'ne ait bölümleri anlatan Kurucu Rektör Dr. Günsel, bugüne kadar 12 altın ödül sahibi olan YDÜ Hastanesi'ne de değindi.

Tokat Valisi Cevdet Can ise kabulde yaptığı konuşmasında, "Beklentilerimin çok ötesini gördüm" diyerek gördüğü manzara karşısında hayran kaldığını ve böyle bir üniversiteyi bu aşamaya getirmenin hiç de kolay bir iş olmadığını vurguladı.

Kurucu Rektör Dr. Günsel ardından ziyaretin anısına Tokat Valisi Cevdet Can'a, Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu'na, Tokat Kent Konseyi Başkanı Abdullah Gürbüz'e anı plaketleri taktim etti.

Tokat Valisi, Belediye Başkanı ve Heyeti de Dr. Günsel'e çeşitli hediyeler taktim ettiler.

Daha sonra Kurucu Rektör Dr. Günsel, Tokat Valisi, Belediye Başkanı ve Heyetle birlikte Kampüs içerisinde Bulunan Klasik Otomobil Müzesi ve Büyük Kütüphane'yi ziyaret etiler.

Tokat Valisi Can, klasik otomobiller karşısında hayranlığını ve heyecanını gizleyemeyerek, KKTC'ye sadece bunlar için dahi gelinmeli dedi.

Ziyarette heyete Yakın Doğu Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Şenol Bektaş'ta eşlik etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.