İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Yakın Doğu Köşkü'nde Tokat Valisi onuruna resepsiyon

Yakın Doğu Köşkü'nde Tokat Valisi onuruna resepsiyon

Yakın Doğu Üniversitesi Kurucu Rektörü Dr. Suat İ.Günsel'in özel davetlisi olarak KKTC'ye gelen Tokat Valisi Cevdet Can onuruna Yakın Doğu Köşkünde bir resepsiyon verildi.

Yayın Tarihi: 25/10/14 16:09
okuma süresi: 2 dak.
Yakın Doğu Köşkü'nde Tokat Valisi onuruna resepsiyon
A- A A+

Tokat Valisi Cevdet Can onuruna verilen resepsiyonda ayrıca Tokat heyetinde bulunan, Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Tokat Kent Konseyi Başkanı Abdullah Gürbüz,Tokat Kent Konseyi Şehircilik ve İmar Grubu Başkanı Erol Çağrı Somtürk'te katıldı.

Dr. Suat İ. Günsel'in ev sahipliğini yaptığı resepsiyona, Türkiye'nin Lefkoşa Büyükelçisi Halil İbrahim Akça , Milli Eğitim Bakanı Dr.Özdemir Berova, Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Hasan Taçoy, Girne Üniversitesi Kurucu Rektörü Cemre Günsel, Yakın Doğu Üniversitesi Rektör Yardımcıları, Genel Sekreter, Öğrenci işleri Daire Başkanı, Dekanlar ve Yakın Doğu Üniversitesi üst düzey yöneticiler ile Near East Bank Genel Müdür ve Yöneticileri katıldı.

Ünlü Müzisyen İlyas Abdullin'in Piyano ve Keman eşliğinde gecenin ilerleyen saatlerine kadar süren resepsiyonda Kurucu Rektör Dr.Günsel, Tokat Valisi ve heyette bulunan kıymetli misafirleri ağırlamaktan mutluluk duyduğunu belirtti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.