İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Ahde Vefa - Umut Yolu Erenköy Belgeseli gösterimi gerçekleştirildi

Ahde Vefa - Umut Yolu Erenköy Belgeseli gösterimi gerçekleştirildi

YDÜ Radyo TV ve Sinema Bölümü ve Yakın Doğu Tv'nin hazırladığı "Ahde Vefa – Umut Yolu Erenköy" Belgeseli'nin Gösterimi Yakın Doğu Üniversitesi İletişim Fakültesi Turuncu Amfi'de gerçekleştirildi.

Yayın Tarihi: 01/11/14 10:13
okuma süresi: 2 dak.
Ahde Vefa - Umut Yolu Erenköy Belgeseli gösterimi gerçekleştirildi
A- A A+

Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Dairesi Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre; Yakın Doğu Üniversitesi Radyo Tv Sinema Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Fevzi Kasap'ın açılış konuşmasını yapmış olduğu galaya,YDÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şenol Bektaş, Girne Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. İlkay Salihoğlu, İletişim Başkanı Tamer Garip, YDÜ İletişim Fakültesi Dekan Vekili Doç. Dr. Gökçe Keçeci Şekeroğlu, İletişim Fakültesi Öğretim Üyeleri ve Erenköy Mücahitleri katıldı.

Açılış konuşmasını gerçekleştiren Yakın Doğu Üniversitesi Radyo Tv Sinema Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Fevzi Kasap, gösterimi yapılan belgeselin; Erenköy Mücadelesi'nin 50. yılı dolayısıyla YDÜ'nün onayı doğrultusunda hazırlamış olduklarını belirtirken, belgeselin 3 ay içerisinde tamamlanmış olduğunu ifade etti.

Belgeselin yapılış amacını anlatan Yrd. Doç. Dr. Kasap, Erenköy gerçeğini genç nesile, resmi tarihin dışında yaşanmışlıkları görüntünün gücü ile aktarma düüncesiile yola çıktıklarıı belirtti. Bu amaçla; filmde olayları yaşamış kişilerin tanıklığı ile aktarmayı uygun bulduklarını kaydetti.

Konuşmasının sonunda katkılarından dolayı SİM TV, Kanal T ve AS TV'ye teşekkürlerini sunan Yrd. Doç. Dr. Kasap, desteğinden dolayı YDÜ Mütevelli Heyeti Başkanı Doç. Dr. İrfan Günsel'e de minnetar olduğunu ifade etti.

Erenköy'e çıkan mücahitlerin çektiği zorlukları ve badireleri anlatan belgeselde çok samimi ve duygusal dakikalar yaşandı.

Gösterimin ardından Erenköy Mücahitlerine katkılarından dolayı teşekkür sertifikası takdim edildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.