İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Barış Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi bugün grevde

Barış Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi bugün grevde

Kıbrıs Türk Amme Memurları Sendikası (KTAMS) Başkanı Ahmet Kaptan, Barış Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi bünyesinde görev yapan personelin sorunlarına Sağlık Bakanlığı tarafından çözüm bulunmadığı gerekçesiyle bugün greve gidileceğini duyurdu. Açıklama şöyle:

Yayın Tarihi: 24/11/14 07:10
okuma süresi: 1 dak.
Barış Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi bugün grevde
A- A A+

"Sendikamız KTAMS'ın örgütlü bulunduğu Barış, Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi bünyesinde görev ifa eden idari personelin aşağıda belirttiğimiz sorunlarına Sağlık Bakanlığı tarafından çözüm bulunmamıştır.

Bu sebeple sendikamız KTAMS 24 Kasım 2014 Pazartesi saat 08.00-12.00 arasında Barış, Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde idari personel ile grevde olacak ve saat 09.00'da Barış, Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi önünde konuya ilişkin basın açıklaması yapacaktır.

1. Eczanede Eczacı ve kalfa eksikliği;
2. Poliklinikte arşiv memuru, kayıt memuru ve odacı eksikliği;
3. İdarede muhasebe memuru ve katip eksikliği;
4. Hastane dışında görevlerin yerine getirilmesi için araç eksikliği;
5. Hastane içerisinde Kamu Görevlileri Yasası ve Anayasaya aykırı bir şekilde temizlik şirketi altında istihdam edilen kişiler kamu görevi ifa etmesi. "

Ahmet Kaptan
Başkan

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.