İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Bankalar Birliği ve Kıbrıs Türk Kooperatif Merkez Bankası yöneticileri Gürler'e ziyarette bulundu

Bankalar Birliği ve Kıbrıs Türk Kooperatif Merkez Bankası yöneticileri Gürler’e ziyarette bulundu

Bankalar Birliği Başkan Yardımcısı ve Şeker Banak Genel Müdürü Özcan TEKGÜMÜŞ, Bankalar Birliği Genel Sekreteri Halil OKUR, K.T. Kooperatif Merkez Bankası Genel Müdür Yardımcısı Akay AKTUĞ ve K.T. Kooperatif Merkez Bankası İnsan Kaynakları Müdür Vekili Rifat TUĞSAN'dan oluşan heyet Polis Genel Müdür Vekili Pervin GÜRLER'i makamında ziyaret etti. Ziyarette, Polis Okulu Müdürü Bekir ABATAY da hazır bulundu.

Yayın Tarihi: 26/11/14 15:12
okuma süresi: 1 dak.
Bankalar Birliği ve Kıbrıs Türk Kooperatif Merkez Bankası yöneticileri Gürler’e ziyarette bulundu
A- A A+

Ziyarette konuşan, Bankalar Birliği Başkan Yardımcısı Özcan TEKGÜMÜŞ; 08 Kasım ve 22 Kasım 2014 tarihlerinde, "Güvenli Para Transferi" konusunda toplam 440 banka çalışanlarına yönelik olarak Polis Genel Müdürlüğü tarafından verilen hizmet içi eğitimden dolayı PGM Vekili Pervin GÜRLER'e teşekkür ederek plaket takdiminde bulundu. Tekgümüş ayrıca, verilen eğitimlerden dolayı personelin son derece memnun olduğu dile getirdi.

PGM Vekili Peravin GÜRLER ise plaket takdiminde bulunan Özcan TEKGÜMÜŞ'e teşekkür ederek; Polis Teşkilatı olarak "bizler için en büyük ödülün personelin memnuniyetidir" dedi ve Bankalar Birliği ile işbirliklerinin ileriki günlerde de devam edeceğini yineledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.