İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Eski DP'liler: "Siyasi partilerin işleyişine müdahale etmeyecek kişileri destekleyeceğiz"

Eski DP'liler: "Siyasi partilerin işleyişine müdahale etmeyecek kişileri destekleyeceğiz"

Bengü Şonya (DP eski Genel Sekreteri),Kemal Öztürk (DP Lefkoşa eski ilçe başkanı),Mustafa Özdeğirmenci (DP Girne eski ilçe başkanı), Ahmet Cennetoğlu (DP İskele eski ilçe başkanı), yaptıkları değerlendirmenin ardından ortak bir basın açıklaması yayımladı. Açıklama şöyle:

Yayın Tarihi: 28/11/14 08:49
okuma süresi: 2 dak.
Eski DP'liler: "Siyasi partilerin işleyişine müdahale etmeyecek kişileri destekleyeceğiz"
A- A A+

Arkadaşlarımızla yaptığımız değerlendirme toplantısında vardığımız sonuçları halkımızla paylaşmak istiyoruz.

Önümüzdeki Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde halkımız yanlış varsayımlarla ve dezenformasyonla yönlendirilmeye çalışılacaktır. Örneğin sağın veya solun adayı yakıştırmasının yaşanan süreçler içerisinde hiç bir anlamının olmadığı, Cumhurbaşkanı kim olursa olsun önüne gelecekı metni aynen imzalayacağı bir gerçektir.

Bunun yanında biz gerçek DP ruhu taşıyan eski partililer ve sempatizanları olarak oy vereceğimiz kişide arayacağımız evrensel nitelikleri ortaya koymak istiyoruz. Bizler Anayasamızın çizdiği sınırlar içerisinde hareket etmeyi kabul edecek olan, müeyyidesi olmadığı için anayasal sınırlar dışına çıkıp özellikle siyasi partilerin iç işlerine müdahale etmeyecek kişileri destekleyeceğimizi şimdiden beyan ederiz. Cumhurbaşkanlığına aday olan veya olacak olan arkadaşlarımızın bu yönde aleni beyanları önemlidir.

Bizler hepimizin şikayet ettiği bu çürümüş düzenin değişmesi için önümüzdeki Cumhurbaşkanlığı seçimlerini bir fırsat olarak gördüğümüzü de belirtmek isteriz.

Saygılarımızla,

Bengü Şonya (DP eski Genel Sekreteri),Kemal Öztürk(DP Lefkoşa eski ilçe başkanı),Mustafa Özdeğirmenci(DP Girne eski ilçe başkanı), Ahmet Cennetoğlu (DP İskele eski ilçe başkanı).

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.