İÇ HABERLER
okuma süresi: 5 dak.

CTP'de Bicen çatışması...

CTP'de Bicen çatışması...

CTP'den istifa eden Bicen'in "Yorgancıoğlu tarafından dışlandığına" ilişkin Kıbrıs Postası'na yaptığı açıklamalar partiyi gerdi. Güzelyurt İlçe Örgütü "CTP'nin şov için ayıracak vakti yoktur" açıklaması yaparken adı geçen Akonsoy, "CTP'nin kaybedecek üyesi yoktur" dedi…

Yayın Tarihi: 29/11/14 11:35
okuma süresi: 5 dak.
CTP'de Bicen çatışması...
A- A A+

Kıbrıs Postası – Vatan Mehmet

CTP'den istifa eden Doğancı (Elye) Üreticiler Birliği Başkanı Mehmet Bicen'in son kurultayda örgüt olarak Asım Akansoy'u destekledikleri için Yorgancıoğlu tarafından dışlandıklarına ilişkin açıklaması ardından Bicen'i "şov yapmakla" suçlayan CTP Güzelyurt İlçesi Yönetim Kurulu'ndan zehir zemberek bir açıklama gelirken; Akansoy, Bicen'in sözlerinin düşündürücü olduğunu, başka bölgelerden de benzeri şeyler duyduğunu ancak partide "birlik zamanı" olduğunu kaydetti.

Cumhuriyetçi Türk Partisi Birleşik Güçler (CTP-BG)'den istifa eden Mehmet Bicen'in Kıbrıs Postası'na yaptığı açıklamalar partiyi gerdi…

Güzelyurt İlçe Örgütü Bicen'in sözleri için "CTP'nin şov için ayıracak vakti yoktur" açıklaması yaparken adı geçen Asım Akonsoy, "CTP'nin kaybedecek üyesi yoktur" dedi…

CTP'den istifa eden Doğancı (Elye) Üreticiler Birliği Başkanı Mehmet Bicen'in son kurultayda örgüt olarak Asım Akansoy'u destekledikleri için Yorgancıoğlu tarafından dışlandıklarına ilişkin açıklaması ardından Bicen'i şov yapmakla suçlayan CTP Güzelyurt İlçesi Yönetim Kurulu'ndan zehir zemberek bir açıklama gelirken; adı geçen Akansoy, Bicen'in sözlerinin düşündürücü olduğunu, başka bölgelerden de benzeri şeyler duyduğunu ancak bunları açıklamadığını çünkü partide birlik zamanı olduğun kaydetti.

"Yorgancıoğlu Bizi İstenmeyen Adam İlan Etti " başlıklı Mehmet Bicen'e ait açıklamalara karşı CTP Güzelyurt İlçesi Yönetim Kurulu zehir zemberek bir açıklama yaptı.

İlçe Yönetim Kurulu imzalı açıklama şöyle; "Doğancı Üreticiler Birliği Başkanı olduğunu yıllardan beri iddia eden Mehmet Bicen, ne yazıkki HAYALİ bir Başkanmış. Çünkü Kaymakamlık 'ta bu isim de kayıtlı bir birlik yoktur. Bu nedenle herhangi bir üretici kesimini temsil etmiyor. Mehmet Bicen Medya organlarını gezerek CTP'ye çamur atmaya çalışmakta ve hatta bir şovmen rolü ile sıçrattığı çamurlar üzerine yapışmaktadır.

18 Ağustos 2014 tarihinde As TV'de yaptığı canlı yayın açıklamasında CTP üyeliğinden ayrılmış ve CTP Güzelyurt İlçesinin değerlendirmesi ile parti ile ilişkisi kesilmiştir."

"Anladığı işi yapmaya davet ediyoruz… CTP'nin şov İçin Ayıracak Vakti Yoktur"

"Kendisini tek başına CTP Doğancı Örgütü olarak lanse etmeye çalışan Mehmet Bicen Doğancı Örgütümüzde sadece bir faal üye idi. Örgüt yöneticilerimizin % 90'ı halen Doğancı ocak örgütündeki görevlerini sürdürmektedir. Asım Akansoy'u Başkanlık seçimlerinde desteklediği için kendisine tavır alındığı iddiası tamamen asılsız, hayal ürünü bir düzmece ve şovdan ibarettir. 14 yaşından beri parti saflarında olduğu iddiası ise bugüne kadar gidip geldiği farklı siyasi partiler göz önüne alınırsa, gülüp geçilecek trajikomik bir olaydır. Kendisini hem Doğancılı üreticilere, hem CTP'ye saygı göstermeye ve anladığı işi yapmaya davet ediyoruz. Bizim Mehmet Bicen'e verdiğimiz bu cevap ilk ve son olacaktır. Çünkü CTP'nin şov İçin Ayıracak Vakti Yoktur."

Akansoy: "CTP'nin kaybedecek üyesi yoktur…"

Öte yandan Asım Akansoy, Bicen'in sözlerinin düşündürücü olduğunu, başka bölgelerden de benzeri şeyler duyduğunu ancak bunları (basına) açıklamadığını çünkü partide birlik zamanı olduğunu kaydetti.

CTP-BG Lefkoşa Milletvekili Asım Akansoy, Mehmet Bicen'nin açıklamalarının sorulması üzerine ise şu değerlendirmeyi yaptı:

"Partinin kaybedecek hiçbir üyesi olmadığını düşünüyorum. Yoktur… Tüm CTP'li üyelerin partilerine sahip çıkma zamanıdır. Bicen'in açıklamalarına üzüldüm doğrusu… Bicen'in sözleri düşündürücüdür. Farklı bölgelerden de benzer düşünceler tarafıma iletildi ama ben bunları (basınla) paylaşmadım. Çünkü partim zarar görsün istemem.

Sorumluluğumun bilincindeyim ve günü geldiğinde konuları yetkili kurullara taşıyacağım. Şimdi zamanı değildir…"

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.