İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Ümit Hansel'in ölümü; İntihar

Ümit Hansel'in ölümü; İntihar

Sabah saatlerinde Lefkoşa Organize Sanayi Bölgesi'ndeki işyerinde bir adet tabanca ile birlikte ölü olarak bulanan tanınmış İşadamı Ümit Hansel'in intihar ettiği öğrenildi.

Yayın Tarihi: 11/12/14 10:06
okuma süresi: 2 dak.
Ümit Hansel'in ölümü; İntihar
A- A A+
Kıbrıs Postası

Tanınmış İşadamı Ümit Hansel sabah saatlerinde Lefkoşa Organize Sanayi Bölgesi'ndeki işyerinde bir adet tabanca ile ölü halde bulundu.

Hansel'in ceseti bu sabah saat 08.30 sıralarında Salahi Hansel Ahşap Doğrama Atölyesi'nde bir çalışanın işyerini açmaya geldiği sırada gördüğü bildirildi.

Gelen ilk bilgilere göre Polis Genel Müdürü Pervin Gürler ve Polis ekipleri olay yerinde incelemeler yaptı.

Polis basın subaylığından yapılan son açıklama şöyle:
"11.12.2014 tarihinde, saat 08.30 sıralarında, Lefkoşa'da Ümit HANSEL (E-56) Salahi Hansel Ltd. isimli işyeri içersinde kendisine ait tabancası ile kalp hizasına, göğüs kısmına ateş etmek suretiyle intihar etmiştir.

Olay yerinde müteveffanın cesedi, adli tıp uzmanı tarafından muayene edilmiş, ceset üzerinde herhangi bir darp ve cebir izine rastlanmamıştır.

Aynı gün, Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesinde müteveffanın cesedi üzerinde yapılan otopsi sonucunda müteveffanın ölüm sebebinin " ateşli silah yaralanması, iç organ yaralanması ve iç kanama" olduğu tespit edilmiştir. Soruşturma devam etmektedir."

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.