İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Akıncı: "Bulunacak çözüm, iki toplumu da ileriye taşımalı"

Akıncı: "Bulunacak çözüm, iki toplumu da ileriye taşımalı"

Bağımsız Cumhurbaşkanı adayı Mustafa Akıncı Kıbrıs Türk Öğretmenler Derneği'ni ziyaret etti

Yayın Tarihi: 18/12/14 10:49
okuma süresi: 2 dak.
Akıncı: "Bulunacak çözüm, iki toplumu da ileriye taşımalı"
A- A A+

Bağımsız Cumhurbaşkanı adayı Mustafa Akıncı beldelere yaptığı temaslar yanında meslek kuruluşları ve sivil toplum örgütlerine yaptığı ziyaretleri de sürdürüyor.

Akıncı bu çerçevede dün saat 17.30'da Kıbrıs Türk Öğretmenler Derneği'ni ziyaret ederek Dernek Başkanı Ümit Serdaroğlu, yönetim kurulu ve dernek üyeleriyle bir araya geldi.

Ziyarette başta Kıbrıs sorunu olmak üzere cumhurbaşkanlığıyla ilgili vizyonunu aktaran Akıncı, adaylık gerekçelerini de Kıbrıs Türk Öğretmenler Derneği Başkan ve üyelerine açıkladı. Toplantıda dernek üyelerinden gelen soruları da yanıtlayan Akıncı, Kıbrıs sorununun çözümü için yeni bir fırsatın bulunduğuna inandığını kaydederek, "Hem genç kuşakların geleceği, hem de bölgedeki istikrarın sağlanması açısından Kıbrıs'ta çözüm büyük önem taşlıyor." diye konuştu.

Dış güçlerin etkisi hakkındaki bir soruya karşılık ise Akıncı, iki toplumun çözüm kararlılığı göstermesi durumunda dıştan gelebilecek olumsuz etkilerinin ortadan kaldırılabileceğine işaret etti. Akıncı ayrıca, "bulacağımız çözüm iki toplumu da bugünkü konumlarından daha ileriye taşımalı" dedi.

Samimi bir havada geçen ziyarette dernek başkan ve üyeleri Akıncı'ya başarılar diledi

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.