İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Büyükkonuk Belediyesi'nden Telsim'e teşekkür

Büyükkonuk Belediyesi'nden Telsim'e teşekkür

Büyükkonuk Belediyesi tarafından yılda iki kez düzenlenen ve Ekim ayında Telsim ana sponsorluğunda gerçekleşen 15. Eko Gün'ün ardından Büyükkonuk Belediye Başkanı Ahmet Sennaroğlu, müşavir Kemal Yılmaz ile birlikte Telsim Genel Müdürü Rasim Karas ve Genel Müdür Yardımcısı Fevzi Tanpınar'ı ziyaret ederek, Telsim'e etkinliğe katkısından dolayı teşekkür etti.

Yayın Tarihi: 19/12/14 18:41
okuma süresi: 2 dak.
Büyükkonuk Belediyesi'nden Telsim'e teşekkür
A- A A+


SENNAROĞLU: "OLUMLU GERİ DÖNÜŞLER ALDIK VE BU BİZİ ÇOK MOTİVE ETTİ"
Ziyaret esnasında konuşma yapan Sennaroğlu, her yıl geleneksel olarak düzenlenen eko günleri çerçevesinde Kıbrıs kültürünü, geleneksel el ve ev yapımı ürünleri tanıtma ve yaşatmaya çalıştıklarını belirtti. Eko turizm çerçevesinde düzenlenen ve 40.000 kişinin ziyaret ettiği 15. Eko Gün'de Telsim'in farkının hissedildiğini vurgulayan Sennaroğlu, "Telsim farkı ile farklı bir boyut ve anlam taşıyan bu sponsorluk desteği ile Eko Gün'e yaraşır bir etkinlik düzenlendi ve almış olduğumuz olumlu geri dönüşler bizi daha da motive etti" dedi.

KARAS: "DOĞAYA DUYARLI, KÜLTÜRE SAHİP ÇIKAN EKO GÜN'DE YER ALDIĞIMIZ İÇİN ÇOK MUTLUYUZ"

Telsim Genel Müdürü Rasim Karas ise, doğaya duyarlı bir kurum olarak, hem doğaya saygılı hem de kültüre sahip çıkan Eko Gün'e destek vermekten dolayı büyük mutluluk duyduklarını söyledi. Karas, "Büyükkonuk Belediyesi alternatif turizm çeşidi olan eko turizm alanında önemli çalışmalara imza atıyor. Bu değerli çalışmalar çerçevesinde gerçekleşen, eko turizm için değeri büyük, bölgenin tanıtımı ve kültürün yaşatılması adına önemli bir etkinlik olan Eko Gün'e destek vermekten ve etkinlikte yer almaktan dolayı mutluyuz" dedi.
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.