İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Çavuşoğlu: "Mezun olacak öğrencilere imza atacak rektör yok"

Çavuşoğlu: "Mezun olacak öğrencilere imza atacak rektör yok"

Soyer'den sonra söz alan Ulusal Birlik Partisi İskele Milletvekili Nazım Çavuşoğlu ülke sorunları ile ilgili gündem dışı konuşma yaptı.

Yayın Tarihi: 22/12/14 13:38
okuma süresi: 2 dak.
Çavuşoğlu: "Mezun olacak öğrencilere imza atacak rektör yok"
A- A A+

Uzun bir bütçe dönemi geçirildiğini ancak, hükümetin sorunları ortadan kaldıracak tedbirler almadığını savunan Çavuşoğlu, "Muhalefet milletvekilleri olarak biz bunları söyledik. Ve şimdi ne kadar haklı olduğumuzu görüyoruz" dedi.

DAÜ yasa tasarısının ivedilikle görüşülmesi konusuna onay verdiklerini anımsatan Çavuşoğlu, "Bugün Yasa üretemeyen bir hükümetten bahsediyoruz. DAÜ'de bugün mezun olacak öğrencilerin diplomalarına imza atacak rektör yok" dedi.

Olaya, "DAÜ olduğu yerde bekleyebilir" gibi bir anlayışla yaklaşıldığını ileri süren Çavuşoğlu, bugün basına da yansıyan ülkesel fiziki plan tartışmalarına değindi.

Bu konun tartışılmasının memnuniyet verici olduğunu ifade eden Çavuşoğlu, bunun çok önceden yapılması gerektiğini kaydetti.

Ülkesel fiziki planın hayata geçmesinin yaklaştığı bu günlerde, ilgili sivil toplum örgütlerinin de hareketlendiğini ifade eden Çavuşoğlu, bunun ülkede bir ilk olacağını ve bunun devam ettirilmesi gerektiğini vurguladı.

Bunun sadece hayata geçirilmesi değil, plana uyulması gerektiğine de işaret eden Çavuşoğlu, bundan önce yapılan yasa ve emirnamelere uymama notunun tüksek olduğuna dikkat çekti.

Çavuşoğlu, ülkesel fiziki plan konusunda eksiklikler varsa, ilgililere yeterli zaman verilerek, bunların düzeltilmesi gerektiğini söyledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.