İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Güne yine kaza ile uyandık: 24 yaşındaki 1 kişi hayatını kaybetti

Güne yine kaza ile uyandık: 24 yaşındaki 1 kişi hayatını kaybetti

İskele – Ercan yolunda az önce meydana gelen kaza sonucunda bir kişi feci şekilde hayatını kaybetti.

Yayın Tarihi: 06/01/15 10:55
okuma süresi: 2 dak.
Güne yine kaza ile uyandık: 24 yaşındaki 1 kişi hayatını kaybetti
A- A A+

İskele - Ercan Anayolu'nda meydana gelen trafik kazasında HZ 950 plakalı ekmek dağıtım aracını kullanan 24 yaşındaki Yusuf Hulusioğlu'nun tarlaya savrularak durabilmesi sonucu ağır yaralanan Hulusioğlu ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Bu sabah meydana gelen kazada, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Hulusioğlu, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Polis Basın Subaylığı'ndan kaza ile ilgili yapılan açıklama şöyle:

06.01.2016 tarihinde, saat 09:45 sıralarında, İskele - Ercan Anayolu Sütlüce kavşağı yakınlarında, Yusuf HULUSİOĞLU (E-24), yönetimindeki HZ 950 plakalı van araç ile Ercan istikametine doğru dikkatsizce seyrettiği sırada direksiyon hakimiyetini kaybedip, yolun sağından çıkarak yaklaşık iki metre yükseklikteki banketten aşağıya düşerek aracının önünü çarpması sonucu bir trafik kazası meydana gelmiştir. Kaza sonucu ağır yaralanan araç sürücüsü Yusuf HULUSİOĞLU kaldırıldığı Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirmiştir. Soruşturma devam etmektedir.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.