İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Ülkemizin gerçek dostları

Ülkemizin gerçek dostları

Ülkemize gönül vermiş olan Kuzey Kıbrıs'ın Dostları Derneği üyeleri Fred Kratzenberg ve Chris Schubert 90'lı yıllardan beri ülkemizi düzenli olarak ziyaret etmekdedirler.

Yayın Tarihi: 09/01/15 08:15
okuma süresi: 1 dak.
Ülkemizin gerçek dostları
A- A A+

Tatillerini sadece ülkemizde geçiren dostlarımız Fred ve Chris, tail yapmakla kalmayıp, KKTC'nin tanıtımı için de önemli adımlar atmaktadırlar.

Giymiş oldukları T-shirtler, ceketler, çay fincanları, kartvizitler, elektronik posta adresleri, broşürler yanında üzerinde ülkemizin tanıtıcı resimleri olan pulları Alman Postası'nın onayını alarak kullanıma koymayı da başarmışlardır.

Şu anda Mağusa'da tatilde bulununan dernek üyeleri Fred ve Chris, Kuzey Kıbrıs'ın Dostları Derneği Başkanı Turgay Hilmi'yi de ziyaret etmeyi ihmal etmedier.

Ülkemizi tanıtan web sayfası düzenlediler.

Alman dostlarımızı Girne'de misafir eden Başkan Turgay Hilmi, Fred ve Chris'in gönüllü olarak düzenlemiş oldukları nord-zypern.info isimli sitenin ülkemizin tanıtımında paha biçilmez bir değeri olduğunu ve Turizm Bakanlığı sitesinden daha fazla tanıtıcı bilgiye sahip olduğunu belirtti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.