İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Kyrenia Road Kulübü heyeti Gençlik Dairesi Müdürü Gencay Eroğlu'nu ziyaret etti

Kyrenia Road Kulübü heyeti Gençlik Dairesi Müdürü Gencay Eroğlu’nu ziyaret etti

Ziyareti Kulüp Başkanı Musa Ersoy, Reklam Sorumlusu Serkan Bolçocuk ve Sponsor Sorumlusu Yusuf Hüda gerçekleştirdi.

Yayın Tarihi: 16/01/15 15:51
okuma süresi: 2 dak.
Kyrenia Road Kulübü heyeti Gençlik Dairesi Müdürü Gencay Eroğlu’nu ziyaret etti
A- A A+

Kulüp Başkanı Ersoy ziyarette yaptığı konuşmasında 12-15 Aralık 2014 tarihlerinde düzenledikleri Afrodısıa Cyprus Rally Raid yarışını başarıyla düzenlediklerini belirterek, Gençlik Dairesi Müdürü Gencay Eroğlu'na da katkılarından dolayı teşekkür ettiklerini belirtti.

Gençlik Dairesi Müdürü Gencay Eroğlu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, gençlerin hız ve adrenalin tutkularını sokaklar yerine güvenlik önlemlerinin alındığı güvenli araçlarla yapmalarının önemine dikkat çekti.

Gençlere çağrıda bulunan Eroğlu, sokaklarda yapılan kontrolsüz ve kural dışı sürüşlerin sonu acıyla biten sonuçlar doğurabileceğini belirterek, hız ve adrenalin tutkusunun pistlerde güvenlik önlemleri altında yapılması gerektiğini vurguladı.

Eroğlu, başarıyla sonuçlanan organizasyon için yetkilileri kutlarken, ziyaret Kyrenıa Road Kulübü heyetinin Daire Müdürü Eroğlu'na teşekkür plaketi sunmasıyla son buldu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.