İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Üstel'den 27-28 Ocak Direnişi mesajı

Üstel'den 27-28 Ocak Direnişi mesajı

Cumhuriyet Meclisi Başkan Yardımcısı, Girne UBP Milletvekili Dt. Ünal Üstel 27-28 Ocak Direnişi nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Yayın Tarihi: 26/01/15 16:38
okuma süresi: 1 dak.
Üstel'den 27-28 Ocak Direnişi mesajı
A- A A+

Meclis Başkan Yardımcısı ve UBP Girne Milletvekili Dt.Ünal Üstel mesajında, Kıbrıs Türkü'nün,göğsünü siper ederek, İngiliz sömürge idaresine karşı başlattığı direnişin 57.yıldönümünü gururla kutladıklarını belirterek, 27-28 Ocak direnişinden sonra adada, Kıbrıs'ın kaderine ve geleceğine ortak bir Türk varlığının mevcut olduğunu tüm dünyanın görüp kabul ettiğini belirtti.

Kıbrıs Türk Mücadele Tarihine damgasını vuran bu olayın dönüm noktası olduğunu belirten Üstel "Bugün egemen bir halk olarak yaşıyorsak bu günleri,İngiliz sömürge idaresine karşı direnişimizde can veren şehitlerimize ve gazilerimize borçluyuz. Şehitlerimizi rahmet, gazilerimizi minnet ve şükranla anıyoruz" dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.