İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Sibel Türkiye Dostluk Kulüpleri Platformunu kabul etti

Sibel Türkiye Dostluk Kulüpleri Platformunu kabul etti

Cumhuriyet Meclisi Başkanı Dr. Sibel Siber Türkiye Dostluk Kulüpleri Platformu Başkanı Rafet Balkaroğlu ve Adana, Ankara, İstanbul, Kayseri ve Kocaeli Kulüp yöneticilerini kabul etti.

Yayın Tarihi: 27/01/15 12:56
okuma süresi: 2 dak.
Sibel Türkiye Dostluk Kulüpleri Platformunu kabul etti
A- A A+

Platform adına konuşan Rafet Balkaroğlu Kulüp amaçlarının üyelerinin sevgi ve dostluk bağı içerisinde mesleki gelişimlerini ve meslek ahlakını sağlamak. Kültürel, sanatsal ve teknolojik bilgi birikimlerini koordineli bir biçimde üyeler arasında paylaştırmak olduğunu ve böylece topluma ve çevreye hizmet sunmayı hedef edindiklerini ifade etti.

Balkaroğlu ayrıca Kulüp olarak Kuzey Kıbrıs'ta Nisan ayı içerisinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aday olan Dr.Sibel Siber'e bu önemli yarışta destek olduklarını ve başarılı bir sonuç alınmasını arzuladıklarını dile getirdi.

Kabulde konuşan Siber; Dostluk kulüpleri Palatformu'nu adamızda görmekten mutlu olduğunu ve iki ülke arasında özellikle sosyal iletişimin önemliolduğunu; bu tür ülkemizi ziyaret eden STÖ'lerin bunda etkin rol almasının sevindirici olduğunu ifade etti.

Siber; Nisan ayındaki Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Dostluk Kulüpleri Paltformu Başkanı ve yönetim kurulu üyelerine vermiş oldukları destek için teşekkür etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.