İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Çıraklar, kalfalık belgelerini alacak

Çıraklar, kalfalık belgelerini alacak

Milli Eğitim Bakanlığı ve Kıbrıs Türk Esnaf ve Zanaatkarlar Odası, Çıraklık ve Yetişkin Eğitim Merkezi öğrencileri 29 Ocak Perşembe günü saat 11.00'de Esnaf ve Zanaatkarlar Odası toplantı salonunda düzenlenecek törende kalfalık belgelerini alacak.

Yayın Tarihi: 27/01/15 13:42
okuma süresi: 1 dak.
Çıraklar, kalfalık belgelerini alacak
A- A A+

Başbakan Yardımcılığı Ekonomi Turizm Kültür ve Spor Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, yetkililerinin katılımıyla gerçekleştirilecek törende öğrencilere kalfalık belgeleri takdim edilecek. Ülke iş piyasasının ihtiyacı bulunan nitelikli elemanların yetişmesi için 2010 yılında Avrupa Birliği Projesi olarak Milli Eğitim Bakanlığı işbirliğinde başlatılan Çıraklık ve Yetişkin Eğitimi'nde bugüne kadar yaklaşık 300 mezun verilmiştir. 2013 – 2013 öğretim yılında merkezden mezun olan öğrenciler Milli Eğitim Bakanlığı'nın gerçekleştirdiği kalfalık sınavında %95 başarı sağlayarak, kalfalık belgelerini almaya hak kazanmıştır.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.