İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Dizdarlı: "Kimsenin panik ve endişeye kapılmasını gerek yoktur"

Dizdarlı: "Kimsenin panik ve endişeye kapılmasını gerek yoktur"

Lefkoşa Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Başhekim yardımcısı Dr Bülent Dizdarlı onkoloji bölümündeki istafayla iligli açıklama yaptı... İşte açıklama...

Yayın Tarihi: 29/01/15 14:48
okuma süresi: 1 dak.
Dizdarlı: "Kimsenin panik ve endişeye kapılmasını gerek yoktur"
A- A A+
Bilindiği gibi, çocuk onkolojisi uzmanlarımızdan olan Doç.Kudret Çağlar, kullanacağı izinler sonrası olmak üzere istifasını vermiştir. Kendisine seçtiği bu yolda şans ve başarı diliyoruz.

Ancak dünden beridir medyada çıkan bazı haberleri de düzeltmek ihtiyacı duymaktayız. Evet, Kudret Bey değerli bir onkoloğumuzdu ama yaklaşık on bir yıldır hastanemizde alanında tek değildi. Onkolojik hastalıklar Uzmanı Dr.Dilek Birgen de aynı şekilde hastalarımıza hızmet vermekteydi. Bu on bir yıl içerisinde nasıl içlerinden biri izne çıktığında hastalarını birbirlerine devretmişlerle aynı işlem şimdi de tekrarlanacak ve Drç.Dilek Birgen tüm çocuk onkoloji hastalarını üstlenecektir. Kısacası bu alanda verilen hızmetlerde bir aksama olmayacaktır.

Kimsenin panik ve endişeye kapılmasını gerektirecek bir durum yoktur.

Saygılarımla

DR.BÜLENT DİZDARLI

BAŞHEKİM YARDIMCISI

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.