İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Tüm Kıbrıs Sendikalar Forum'u gerçekleştirildi

Tüm Kıbrıs Sendikalar Forum'u gerçekleştirildi

Tüm Kıbrıs Sendikalar Forum'u (TKSF) Liderler toplantısı SEK, PEO, PASYDY, DEOK, ETYK, POED, OELMEK, OLTEK, POAS, ESK, TÜRK-SEN, DEV-İŞ, KTAMS, KTÖS, KTOEÖS,KOOP-SEN ve BES'in katılımı ile 30 Ocak 2015 tarihinde gerçekleştirildi.

Yayın Tarihi: 30/01/15 17:02
okuma süresi: 1 dak.
Tüm Kıbrıs Sendikalar Forum'u gerçekleştirildi
A- A A+

Katılımcı tüm örgütler toplantının orgütlenmesinde, insiytif alınmasından duydukları memnuniyeti dile getirdiler.Tüm örgütler,Forum'um her zamankinden daha önem arzettiğini belirterek bundan sonraki aktivitelerin uygulanma süreçlerine de aktif olarak katılacaklarını belirtmişlerdir.

Toplantıdaki öneriler ve sunulan fikirler çerçevesinde, Forum'un bir sonar ki etkinliğine kadar, başlatılan süreçte önerilerin hazırlanma ve onaylanma prensip taslağının hazırlanmasına ve bunun yapılacak etkinlikler programi ile birlikte önümüzdeki hafta bir basın toplantısı ile duyurulması kararı alınmıştır .

TÜM KIBRIS SENDİKAL FORUMU

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.