İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Gülle: "Gönendereliler çalışkan ve eğitime büyük önem veren bir anlayışa sahiptir"

Gülle: "Gönendereliler çalışkan ve eğitime büyük önem veren bir anlayışa sahiptir"

Sağlık Bakanı Ahmet Gülle, Orman Haftası dolayısıyla doğduğu ve büyüdüğü köy olan Gönendere'de gerçekleştirilen etkinliğe katılarak yaptığı konuşmada, köy halkının toprağı için her şeyi yapan çalışkan ve üretken bir halk olmanın yanı sıra, eğitime de büyük önem veren bir anlayışa sahip olduğunu söyledi.

Yayın Tarihi: 30/01/15 17:53
okuma süresi: 2 dak.
Gülle: "Gönendereliler çalışkan ve eğitime büyük önem veren bir anlayışa sahiptir"
A- A A+

Sağlık Bakanlığı Basın Bürosu aracılığıyla yapılan açıklamaya göre, bugün Orman Haftası çerçevesinde Gönedere'de Mehmet İzzet Anaokulunda etkinlik düzenlendi.

Okula adını veren Gönendereli merhum öğretmen Mehmet İzzet de anıldığı etkinliğe Sağlık Bakanı Gülle'nin yanı sıra Eğitim Bakanı Özdemir Berova da katıldı.

Okul bahçesinde yer alan etkinlik sayı duruşunun ardından İstiklal marşının okunmasıyla başladı.

Şehit Salih Terzi İlkokulu Müdürü Jale Çelebi törende yaptığı konuşmada öğrencilere en iyi ve kaliteli şekilde eğitim vermek için çalıştıklarını ifade ederek okula adını veren merhum öğretmen Mehmet İzzet'i rahmet ve saygıyla andıklarını söyledi.

Merhum Mehmet İzzet'in oğlu Hüseyin Erdal da babasının eğitime çok önem verdiğini anlattı.

Okul aile birliği başkanı Süleyman Çorba da eğitime yapılan yatırımların önemine değinerek, inanarak, sabrederek ve çalışarak güzel işler başarmanın mümkün olduğunu söyledi.

Eğitim Bakanı Özdemir Berova da devlet, belediye ve vatandaşların işbirliğinde eğitimde çok güzel yatırım ve çalışmaların olduğunu dile getirerek, karnelerini alan öğrencilere iyi tatiller diledi.

Bakan Berova ayrıca, öğrencilere tatilde bol bol kitap okumaları tavsiyesinde de bulundu.

Okul öğrencilerinin sundukları gösterilerle devam eden etkinlik okul bahçesine fidan dikilmesiyle son buldu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.